LELKIZŐ

Teljesen felfordult Bereczki Zoltán élete, őszintén beszélt a koráról

A színész, énekes sokáig csak kereste a helyét a világban, de mostanra úgy érzi: benőtt a feje lágya.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az idő kétségkívül Bereczki Zoltán malmára hajtja a vizet, aki negyvenéves korára nemcsak „belenőtt” a bőrébe, hanem sokkal lazább és önazonosabb lett, mint azelőtt.

"Vállalom a koromat: a tévés szerepléseknél, fellépéseknél állandóan rászólok a sminkesekre, hogy ne fiatalítsanak! Szeretem a ráncaimat, nagyon élvezem, hogy negyvenhárom éves vagyok. Állítólag jól áll" – kezdi a Borsnak mosolyogva Bereczki Zoltán, akinek való igaz, jót tett az idő múlása.

"Sok barátomtól, ismerősömtől és ismeretlentől is megkaptam már, hogy kifejezetten jót tett nekem a kor. Régebben egy kis kölyökvizsla voltam, szeleburdi, de negyven körül, azt hiszem, megérkeztem, és végre belenőttem a bőrömbe. Egyetlen évemet sem adnám vissza" – magyarázza a színész, énekes, és a TV2 ősszel induló átváltozóshow-jának egyik mestere.

Bereczki Zoltánt néhány éve a Sztárban sztár első évadában versenyzőként láthattuk, amit elsöprő győzelemmel meg is nyert, majd a második, a harmadik és a negyedik évadban már zsűritagként vett részt csakúgy, mint a hamarosan induló, megújult évadban.

"Már minden szegmensét láttam a műsornak, de így is rengeteg kihívást tartogat számomra a Sztárban sztár leszek!, ráadásul az elmúlt időben éppen eléggé megforgatott az élet ahhoz, hogy másképp kezeljem, és oldjam meg a különböző szituációkat. Már nem akarok mindenkit megmenteni. Ha valakiben van annyi kitartás, elhivatottság, alázat, akkor a maximumot kihozom belőle, és szárnyalni fogunk, ha pedig nincs, akkor nem esdeklek. Könyörögtem eleget az életem során" – jegyzi meg a színész, aki nem titkolja: régen igenis meg akarta váltani a világot.

"Korábban azt gondoltam, ha mindenki olyan keményen és elszántan dolgozna, mint én, akkor mennyivel jobb lenne az életünk. Aztán idővel rájöttem, hogy nem kell, és nem is szabad a világot megváltani, izomból küzdeni az elismerésért, és mindenkinek megfelelni. Persze, hogy erre rájöjjek, kellettek az évek, és éppen ezek a tapasztalások, de ma már hagyom, hadd fusson az a szekér, persze a melót így sem lehet megúszni, és nem is akarok" - ismerte be.

Az elmúlt idő tapasztalásai nagy hatással voltak a színész-énekesre, ami a magánéletén is meglátszik. Míg korábban, Szinetár Dórától való válása után sokáig csak kereste a másik felét, addigra mostanra, hét évvel a szakítás után, idén áprilisban meg is találta a szerelmet, a harminckét éves színésznő, Bata Éva személyében. Noha Bereczki ma sem veri nagy dobra a szerelmi életét, azt azonban tudni lehet, hogy boldog, és teljes harmóniában él új kedvesével, a Mi kis falunk sztárjával.

címkék:
És ezeket olvastad már?