LELKIZŐ

Tatár Csillát folyamatosan támadják, mióta anya lett

Neveli a kisfiát, végzi a munkáját, és vállalja a szülés utáni testét - mégis egyfolytában a támadások kereszttüzében van.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt hetekben gyakorlatilag semmit sem tudott csinálni Tatár Csilla, amivel ne haragította volna magára az internet megmondóembereit. Azzal kezdődött minden, hogy mindössze néhány hónappal a szülés után visszatért a képernyőre A Dal 2016-os versenye, valamint a Magyarország, szeretlek! kedvéért. Ez a kommentelők szerint túl korai volt, hiszen inkább otthon lenne a helye a kis Milánnal.

Pedig a civilek között is bőven találni olyan anyát, aki nem tölt éveket GYES-en, és amint tud, visszatér a munkahelyére. Mellesleg Csilla kisfiának nagyjából fel sem tűnik a hiánya, hiszen alig pár órát vannak külön hetente.

 

A legkeményebb kritikákat azonban szombatról-szombatra kapja, amikor feltűnik A Dal újabb fordulóiban. A netezők és a nézők ugyanis valamiért elégedetlenek az öltözködésével. Eddig minden hétvégén darabokra cincálták a műsorvezetőt a ruhái miatt. Állítólag még az MTVA stylistja is ki van borulva Tatár ruhaválasztásaitól. Bár belőle beszélhet a szakmai féltékenység is, hiszen Csilla egy másik szakembert alkalmaz helyette.

 

De sokan azért bántják, mert nem olyan az alakja, mint régen. Holott inkább becsülni kellene azért, hogy a szoptatás ideje alatt nem diétával, meg edzésekkel tölti az idejét, és bátran vállalja a megváltozott külsejét. Sőt büszke is rá!

Ezzel persze nem azt mondjuk, hogy azok a nők rossz anyák, akik néhány héttel a szülés után máris próbálják formába hozni magukat. Csak egyszerűen el kell fogadni, hogy mindenki maga dönti el, hogy ő miként érzi jól magát a saját bőrében. Vagy ahogy Csilla mondaná:

Az én testem, az én szabályaim.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?