LELKIZŐ

Miért ilyen kegyetlen az élet? Ők a legtragikusabb sorsú tehetségkutatós sztárok

Nem Kandech Evelyne és Csontos Karina az egyetlenek a tehetségkutatókban feltűnt énekesek közül, akik tragikus körülmények között, nagyon fiatalon vesztették életüket.
  • Szerző: Doris

Múlt hétvégén két tragikus hír is sokkolta a magyar zeneipart és a rajongókat. Két olyan fiatal énekesnőt is elvesztettünk, akik mindketten egy-egy tehetségkutatóban tűntek fel, és tehetségük és kedvességük alapján egy boldog életet érdemeltek volna. A sors azonban másképp akarta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miért ilyen kegyetlen az élet? Ők a legtragikusabb sorsú tehetségkutatós sztárok

Fotó: pixabay

A Megasztár első szériájában feltűnt Kandech Evelyne mindössze 37 évet kapott az élettől. Súlyos betegségben szenvedett, a diagnózisa az orvosoknak is feladta a leckét. A Bors arról számolt be, hogy az elmúlt két hétben Evelyne jobban lett és a kedélyállapota is kezdett helyreállni. A környezetétől úgy tudjuk, reménykedett a gyógyulásban, ám aztán hirtelen elárasztotta szervezetét egy rettegett kór. Szombaton feladta a küzdelmet.

Fotó: Bors

Evelyne halálhírét egy nappal előzte meg egy másik szörnyű tragédia. Péntek hajnalban elhunyt a mindössze 17 éves Csontos Karina, a Sztárban Sztár leszek! mostani szériájának felfedezettje, aki ugyan nem jutott be az élő show-ba, de a Mesterek felfigyeltek rá. A fiatal három barátjával belecsapódott egy álló autómentőbe, a kocsijuk rögtön lángra kapott. Az autóban rekedt fiatalok hiába próbáltak kiszabadulni. Úgy tudjuk, Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként. A segítség sajnos nem tudott időben érkezni, mindannyian bent égtek.

Fotó: TV2

Sajnos nem ők ketten az egyetlen tehetségkutatósok, akik tragikus körülmények között, fiatalon vesztették életüket. A összegyűjtötte a legszomorúbb sorsú tehetségeket.

Ónodi Attila

Ónodi Attila 12 évesen került be a Kismenők című műsorba, ahol Ördög Nóra csapatában szerepelt. „Gyönyörű hangod van!” – mondta neki Ördög Nóra, aki örökös barátjának fogadta akkor a kisfiút.

A tehetség tavaly november 1-jén hunyt el egy szörnyű autóbalesetben. Autójával egy villanyoszlopnak csapódott, életét már nem lehetett megmenteni. A mellette ülő utast életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Attila mindössze 17 éves volt.

 

Petics Kristóf

Petics Kristóf, a megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű. 2016-ban tűnt fel egy tehetségkutatóban, annak idején még az élő adások előtt esett ki a show-ból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére ment Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott. Kristófot jó ideig támogatta MC Hawer, de az énekes vele is összekülönbözött, majd hosszú időre eltűnt a színről.

A botrányhős énekes holttestét Újfehértón, a tóban találták meg, a tragédia tavaly májusban történt. Úgy tudni, Kristóf rendszeresen járt lazítani, elmélkedni, vagy akár futni a tóhoz. Édesapja szerint baleset történt.

Kristóf 24 évet élt.

Christina Grimmie

Christina Grimmie igazi YouTube sztár volt, de az amerikai The Voice-ban is bizonyította tehetségét. Az énekesnőt orlandói koncertje után lőtték le. A támadója a helyszínen öngyilkos lett. Christinát életveszélyes sérülésekkel szállították a helyi kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

22 évet kapott az élettől.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?