Létrehozva: 2021.10.19.

Miért ilyen kegyetlen az élet? Ők a legtragikusabb sorsú tehetségkutatós sztárok

Nem Kandech Evelyne és Csontos Karina az egyetlenek a tehetségkutatókban feltűnt énekesek közül, akik tragikus körülmények között, nagyon fiatalon vesztették életüket.

Múlt hétvégén két tragikus hír is sokkolta a magyar zeneipart és a rajongókat. Két olyan fiatal énekesnőt is elvesztettünk, akik mindketten egy-egy tehetségkutatóban tűntek fel, és tehetségük és kedvességük alapján egy boldog életet érdemeltek volna. A sors azonban másképp akarta.

Fotó: pixabay

A Megasztár első szériájában feltűnt Kandech Evelyne mindössze 37 évet kapott az élettől. Súlyos betegségben szenvedett, a diagnózisa az orvosoknak is feladta a leckét. A Bors arról számolt be, hogy az elmúlt két hétben Evelyne jobban lett és a kedélyállapota is kezdett helyreállni. A környezetétől úgy tudjuk, reménykedett a gyógyulásban, ám aztán hirtelen elárasztotta szervezetét egy rettegett kór. Szombaton feladta a küzdelmet.

Fotó: Bors

Evelyne halálhírét egy nappal előzte meg egy másik szörnyű tragédia. Péntek hajnalban elhunyt a mindössze 17 éves Csontos Karina, a Sztárban Sztár leszek! mostani szériájának felfedezettje, aki ugyan nem jutott be az élő show-ba, de a Mesterek felfigyeltek rá. A fiatal három barátjával belecsapódott egy álló autómentőbe, a kocsijuk rögtön lángra kapott. Az autóban rekedt fiatalok hiába próbáltak kiszabadulni. Úgy tudjuk, Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként. A segítség sajnos nem tudott időben érkezni, mindannyian bent égtek.

Fotó: TV2

Sajnos nem ők ketten az egyetlen tehetségkutatósok, akik tragikus körülmények között, fiatalon vesztették életüket. A Ripost összegyűjtötte a legszomorúbb sorsú tehetségeket.

Ónodi Attila

Ónodi Attila 12 évesen került be a Kismenők című műsorba, ahol Ördög Nóra csapatában szerepelt. „Gyönyörű hangod van!” – mondta neki Ördög Nóra, aki örökös barátjának fogadta akkor a kisfiút.

A tehetség tavaly november 1-jén hunyt el egy szörnyű autóbalesetben. Autójával egy villanyoszlopnak csapódott, életét már nem lehetett megmenteni. A mellette ülő utast életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Attila mindössze 17 éves volt.

 

Petics Kristóf

Petics Kristóf, a megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű. 2016-ban tűnt fel egy tehetségkutatóban, annak idején még az élő adások előtt esett ki a show-ból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére ment Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott. Kristófot jó ideig támogatta MC Hawer, de az énekes vele is összekülönbözött, majd hosszú időre eltűnt a színről.

A botrányhős énekes holttestét Újfehértón, a tóban találták meg, a tragédia tavaly májusban történt. Úgy tudni, Kristóf rendszeresen járt lazítani, elmélkedni, vagy akár futni a tóhoz. Édesapja szerint baleset történt.

Kristóf 24 évet élt.

Christina Grimmie

Christina Grimmie igazi YouTube sztár volt, de az amerikai The Voice-ban is bizonyította tehetségét. Az énekesnőt orlandói koncertje után lőtték le. A támadója a helyszínen öngyilkos lett. Christinát életveszélyes sérülésekkel szállították a helyi kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

22 évet kapott az élettől.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hiába támadják Belgorodot, nem bírnak az ukránok az oroszokkal

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Egy magyar pilóta 12 ezer méter magasból lőtt csodás éjszakai felvételeket a Balatonról

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Patai Anna a babavárásról: Az álmunk hamarosan valóra válik

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Egy hajszálon múlt az életem” — emiatt élte túl a terrortámadást a magyar színész

LELKIZŐ

Mindent látott és mindenről tudott: az őrült pletykák miatt állt elő az igazsággal Katalin hercegné

LELKIZŐ

Megrázó interjút adott Papadimitriu Athina: „Úgy éreztem, pszichológushoz kell mennem!”

LELKIZŐ

Jákob Zoltán őszintén vallott a kapuzárási pánikjáról: „Szeretnék hosszú életet, de nem mindenáron”