LELKIZŐ

Szörnyű titkot árult el az énekes: gyerekként megerőszakolta a nővére

Aaron Carter körül nem csitulnak az indulatok. Most pedig azt is bevallotta, hogy a saját testvére erőszakolta meg.
  • Szerző: Ripost

A napokban robbant a bomba, hogy hatalmas gondok vannak a Backstreet Boy, Nick Carter családjában. Ahogy arról a is beszámolt, az énekes távoltartási végzést kért az öccse, Aaron ellen, mivel a szintén énekesként dolgozó férfi meg akarta gyilkolni Nick terhes feleségét.

A Twitteren ízekre szedték a fiatalabb testvért, aki azzal töltötte a napjait, hogy válaszolt ezekre a vádakra. Csütörtök este pedig újabb követ dobott az amúgy is háborgó tóba: azt írta a rajongóinak, teljesen összetört, és azt is bevallotta: a nővére, Leslie megerőszakolta.

Fotó: Northfoto

Mint írta, mindössze 10 éves volt, amikor Leslie először molesztálta, és az elmúlt 15 évet azzal töltötte, hogy megpróbált felépülni az abúzusból. Azt is hozzátette, nővére bipoláris volt és lítiumot szedett rá. Amikor azonban nem szedte a gyógyszereit, csinált olyan dolgokat, amiket valószínűleg nem gondolt komolyan. Aaron szerint az erőszak is ilyen pillanatában történt, de ettől még tönkretette őt és a kapcsolatukat.

Aaron a posztban azt is tagadja, hogy őt skizofréniával vagy bipoláris depresszióval diagnosztizálták volna, ahogy azt bátyja, Nick állítja.

Azt nem lehet tudni, mennyi igaz ebből az egészből, ugyanis a másik szereplő, Leslie 2012-ben drogtúladagolásban elhunyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?