LELKIZŐ

Szörnyű hitelcsapdába került Lópici Gáspár, elviszi a pénzét a bank!

Az idős színmûvészt nem csak a fiával kapcsolatos gondok terhelik. Hatalmas kölcsönt vett fel korábban, alig marad nyugdíja.
  • Szerző: Ripost

Nagy bajba került az ország Lópici Gáspárja, Szilágyi István. Az idős színművész egy romos pesti házban él feleségével, és fiával, Péterrel, aki ellen rendőrségi eljárás van folyamatban, mivel a vád szerint korábban többször bántalmazta az édesapját.

Szilágyi és felesége, Humenyánszky Jolán most már nem csak emiatt aggódhatnak: hiába a segítő kezek, kevés nyugdíjukból alig marad havonta, ugyanis egy korábbi hitel miatt a bank szinte minden pénzüket elviszi.

Évekkel ezelőtt a romos házuk felújítására harmincmilliós kölcsönt vettek fel, amit most a nyugdíjukból von le a bank. 

A Story magazin információi szerint a havi negyvenezer forintos törlesztőrészlet miatt alig tudnak kijönni a pénzükből. Nyugdíjukat ezért humorosan csak nyögdíjnak nevezik. 

"Száznégyezer forintot kap István, nekem kilencvennégyezer a nyugdíjam, de ennek nagy részét elviszi a bank" - panaszkodott a magazinnak a színművész felesége.

A családnak ráadásul újabb csapással kell megbirkóznia: egyetlen unokájuk, a tizenhat éves Nándi ősztől Brüsszelbe költözik az édesanyjával. Emiatt még ritkábban láthatják azt a gyermeket, aki bearanyozta nehézségekkel teli idős napjaikat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?