LELKIZŐ

Szörnyű családi tragédia: Lesújtó hírt kapott a magyar sztárénekes

Nemrég még arról számoltunk be, hogy hamarosan nagypapa lesz. A sors azonban máshogy rendelte...
  • Szerző: L. CS.

Rendkívül nehéz időszakon van túl Kökény Attila. A Megasztár egykori ezüstérmese boldogan készült a nagypapa szerepre, majd meghallotta a lesújtó hírt: menye 3 hónap után elvesztette a magzatát.

Kökény Attila nemrég a %RIPOST%-nak újságolta el, hogy hamarosan nagypapa lesz. Már boldogan vásárolta a kelengyéket feleségével, Arankával, de 3 hete szomorú hírt kapott. Épp a Lottoshow-ban volt fellépése, amikor fia azzal hívta, hogy várandós menyénél szokatlan tünetek jelentkeztek és sürgősen kórházba kell vinni.

Az orvosok először megnyugtatták, azt mondták nincs semmi baj és nyugodtan hazamehet, de két nap múlva felerősödtek a tünetek.

„Ekkor megállapították, hogy idő előtt megrepedt a burok és elfolyt a magzatvíz. Egy három hónapos terhességnél ez sajnos végzetes lehet. Kivételes esetekben fel lehet tölteni a burkot, de Barbinál meg kellett szakítani a terhességet, mert az orvosok úgy vélték, hogy a magzat valószínűleg károsodott. A menyem élete is veszélyben forgott”

- mondta szomorúan Attila a Story magazinnak.

Az énekes a történtek miatt nagyon kikészült, de rájött, hogy az élet megy tovább, és nagyon bízik benne, hogy hamarosan nagypapa lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?