LELKIZŐ

Szomorú, így emlékezett a 4 éve elhunyt Bajor Imréről Verebes István

"Már négy éve hiányzik nekem nagyon" - írta Verebes István a Facebookon.
  • Szerző: Ripost

Képtelenek kitörölni Bajor Imre telefonszámát a barátai. Verebes István a Facebookon egy fotóval emlékezett meg a négy éve elhunyt színésztársáról.

„Az idei karácsonyon sem hívhattam fel telefonon, vagy ő megelőzve engem, és ez hiányzott. Már négy éve hiányzik nekem nagyon” – írta Verebes, hozzátéve: a mai napig nem törölte ki a Kicsi Huszár becenevű, 2014 augusztusában elhunyt művész telefonszámát a mobiljából, bár roppant szomorú, hogy már soha többé nem beszélhetnek egymással. 

„A telefonomból nem töröltem ki, hátha...! Vagy akkor majd odaát személyesen bepótoljuk a kiesett időt. Ott lesz nekünk végigröhögni az örökkévalóság.”

Ahogy azt a Blikk kiszúrta, a bejegyzéshez rövid idő alatt többen is csatlakoztak, és kiderült, Szily Nóra televíziós műsorvezető vagy éppen a Kossuth- és Jászai-díjas érdemes és kiváló művész, Benedek Miklós is máig őrzi Bajor telefonszámát a készülékében, máig emlékeznek rá, illetve számtalanszor az eszükbe jut, milyen jó lenne legalább telefonon elérni őt.

„Én sem tudom törölni Imi számát, pedig már jó néhány készülékcserén túl vagyok. Furcsán hangzik, de valahogy meg akarom hagyni annak a lehetőségét, hogy felhívhatom. Amikor elment, abban az évben veszítettem el az édesanyámat is, így ez a két dolog együtt nagyon megviselt akkor. Édesanyám elvesztése mély fájdalommal járt, Imi halála után viszont dühös voltam és vagyok azóta is. Felháborít, hogy ez hogyan történhetett meg. Nagyon hiányzik” – mesélte a Karinthy Színház színésznője, Balázs Andrea, aki örök emléket is őriz a szívében Bajorról.  „Az utolsó színpadi szerepe velem volt a Karinthyban, a Verebes István rendezte Lovagias ügyben. Meghatározó, hogy az utolsó nagy tapsánál, amit kapott, ott állhattam mellette.”