LELKIZŐ

Szomorú, betegsége miatt nem tér vissza a nemzet színésze

Betegsége miatt már jó ideje aggódott érte a közönség, ám most úgy tûnik, a következő évadban nélkülözniük kell kedvencüket.
  • Szerző: ripost

Továbbra sem láthatja a közönség színpadon Cserhalmi Györgyöt, miután a színész egészségi állapota még mindig nem kielégítő

A nemzet színészéről néhány héttel ezelőtt az a hír járta, hogy javuló állapota miatt számít rá a Nemzeti Színház, ráadásul nem is akármilyen darabban: Az ember tragédiájában ő alakította volna Lucifert, ám az események nem várt fordulatot vettek.

A szerepet öt fiatal színész játssza majd felváltva, miközben Cserhalmi nemhogy szerepet nem kapott, de már a társulati tagok között sem szerepel a neve.

"Tudomásom szerint nem lesz a következő évadban a színház tagja, és a korábbi pletykákkal ellentétben, Vidnyánszky Attila nagyszabású, Az ember tragédiája című előadásában sem lesz benne Luciferként, helyette a színház öt fiatal színésze alakítja a figurát az októbertől látható darabban" – mondta el a Borsnak egy, a teátrumhoz közel álló forrás.

Rendezőként azonban továbbra is számítanak a sztárra, 2019 áprilisában készül bemutatni Örkény István Macskajáték című drámáját Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?