LELKIZŐ

Szomorú ünnep: őszintén vallott a bánatáról a magyar híresség

Az édesanya nagyon nehezen viseli, hogy az idei húsvétot nem töltheti a szülei körében. Nagyon félti őket, ezért szó sem lehetett arról, hogy leutazzon hozzájuk.
  • Szerző: ripost

Szülei és rokonai nélkül töltötte a húsvétot Szögeczki Ági. Az édesanya nem látogathatta meg vidéken élő családját a koronavírus-járvány miatt. A külön töltött ünnepet meglehetősen nehezen viselte, erről az Instagram-oldalán számolt be.

Fotó: TV2

„Hiányzik ez a Húsvét... Hiányoznak a szüleim, és az egész családom... Hiányzik minden... De nem mertem kockáztatni, és nem indultam útnak... Mert őket féltem a legjobban, és pontosan emiatt – miattuk maradtunk itthon, hogy minél hamarabb újra visszakapjuk a normál életünket... Pedig most mindennél jobban örültem volna, ha velük vagyok, velük vagyunk. De ez a húsvét más, mint a többi” – írta a bejegyzésében Ági.

...normál helyzetben Húsvétkor, ilyenkor már a Szüleimnél vagyunk vagy legalábbis félúton az autópályán.Patrick verset mond Anyának, piros tojást kap, majd Apukám és az Öcsém engem is meglocsolnak...aztán együtt indulunk "útnak", a Keresztmamámhoz, a Nagynénémékhez, ahová ebéd körül szinte mindenki beesik - volt olyan húsvet, amikor szerintem húszan is lehettünk...Nagy a Családunk és igencsak jó kedélyű, és mindenki szeret enni-inni, nagyokat nevetni...majd zárásként az Unokatesómékat öntözi meg Patrick, ahol mindig valami szép saját készítésű húsvéti ajit kap...aztán borzasztó furcsa illatú hajjal, telis tele hassal irány haza......... Hiányzik ez a Húsvét...hiányoznak a Szüleim és az egész Családom...hiányzik minden...de nem mertem kockáztatni és nem indultam útnak...mert Őket féltem a legjobban, és pontosan e miatt - miattuk maradtunk itthon...hogy minél hamarabb újra visszakapjuk a normál életünket...pedig most mindennél jobban örültem volna, ha Velük vagyok, Velük vagyunk........de ez a Húsvét más, mint a többi........... Ezen a fotón szerintem annyi idős lehetek, mint most Patrick...Anyukámmal és Apukammal...szuper húsvetjaim voltak, mindíg nagyon vártam a locsolkodókat...Bár úgy érzem szerencsésnek mondhatom magam, mert nekem az egész gyerekkorom szuper volt...sőt! A lehető legjobb volt..........mert igencsak szeretve voltam...es bár nálunk is voltak viták, mégis csak a szépre emlékszem..... Szeressétek egymást, addig amíg lehet, addig amíg van kit... ❣️🙏❣️🙏❣️

Az édesanya így kettesben ünnepelt hétéves fiával, Patrickkal, akinek a fájdalom ellenére igyekezett széppé tenni az ünnepet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?