LELKIZŐ

Szívszorító sorok, így emlékszik édesapjára Tolvai Reni

Az énekesnő képtelen volt feldolgozni szerette halálát. Most egy dalba foglalta a fájdalmát.
  • Szerző: RIPOST

Édesapja emlékére írt dalt Tolvai Reni! Az énekesnő két és fél évvel ezelőtt veszítette el a férfit, azóta pedig képtelen volt megbirkózni a gyásszal. Reni úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy kiírja magából a fájdalmát, és megossza rajongóival, mit érezett az elmúlt időszakban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Ezt a dalt édesapám emlékére írtam. Hogy miért kellet ehhez 2 és fél év? Nem tudom, szerintem most fogadtam el azt, hogy ő mar nem jön vissza onnan, ahova elutazott. Már nem nézi az utolsó sorból az összes fellépésem, ahogy tette 2 éves koromtól kezdve. Már nem ő visz haza minden klipforgatásról, ami ha 12 órán át is tartott, boldogan és türelmesen nézte végig anélkül, hogy kértem volna. Már nincs itt, hogy megdicsérjen, ha valamit jól csináltam vagy szóljon, ha valamit nem” – kezdte a bejegyzésében Reni, aki azt is elárulta, édesapja sokszor megjelenik az álmában: általában egy tengerparton találkoznak, szerette pedig csak mosolyogva hallgatja, amiről az énekesnő mesél.

„Bocsánat, hogy eddig ezt nem tudtam kiírni magamból, nem ment. Minden nap azt hittem, hogy bekopog az ajtón és újra együtt nevetünk” – fogalmazott megtörten Reni.

Sziasztok! Eljött ez a nap is, január 28. Az új dalom premier napja. Édesapám és a párom születésnapja. Nagyon szomorú és egyben mégis „boldog” nap is ez számomra. Ezt a dalt édesapám emlékére írtam. Hogy miért kellet ehhez 2 és fél év? Nem tudom, szerintem most fogadtam el azt, hogy ő mar nem jön vissza onnan, ahova elutazott. Már nem nézi az utolsó sorból az összes fellépésem, ahogy tette 2 éves koromtól kezdve. Már nem ő visz haza minden klipforgatásról, ami ha 12 órán át is tartott, boldogan és türelmesen nézte végig anélkül, hogy kértem volna. Már nincs itt, hogy megdicsérjen, ha valamit jól csináltam vagy szóljon, ha valamit nem. Nincs itt, de mégis itt van. Egy héten többször is megjelenik az álmomban, mindig tengerparton vagyunk, mindig más tengerparton. Talán azért jelenik meg mindig a tenger, mert ott lattam utoljára. Soha nem beszél az álomban, csak hallgat és mosolyog, én pedig mesélek neki hosszan, hogy mik történtek mióta nem találkoztunk. Ezek azok az álmok, amikre napokig tű élesen emlékszem, minden részletre. Bocsánat, hogy eddig ezt nem tudtam kiírni magamból, nem ment. Minden nap azt hittem, hogy bekopog az ajtón és újra együtt nevetünk. Talán kérdezitek majd, hogy miért angolul éneklem ezt a dalt. Apu angolul szerette az énekem és ez neki szól most. Persze nagyon szeretném ha ez a dal kapaszkodó tudna lenni azoknak is, akik már elvesztettek valakit aki a világot jelentette. LINK A BIO-ban, Youtube-on mar elerheto 🙏 Apu, remélem szeretni fogod, nagyon hiányzol ❤️ Reni #youandme #onlyindreams #asongfordad #heaven #newmusic #newvideo #2020 #artist #recordingartist #art #music #song #ballad #mystory #mydad #lyrics #studio #unsignedartist #recordlabel #record #musicvideo #song #singer #musician #zene #dal #youtube #premiere

És ezeket olvastad már?