LELKIZŐ

Szívszorító, mit üzent a kórházból a nagybeteg Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színésznek a gyógyulásában a legnagyobb erőt kislánya, a hatéves Sára adja. Miatta mindent megtesz azért, hogy jobban legyen.
  • Szerző: ripost

Megoperálták Székhelyi Józsefet, akinek tüdődaganata miatt kellett kés alá feküdnie.

A Jászai Mari-díjas színésznek tavaly novemberben találtak elváltozást a tüdejében, és bár a kemoterápiának köszönhetően úgy tűnt, sikerült megállítani a daganatot, az nemrégiben újra növekedni kezdett.

Így már elkerülhetetlen volt a műtét, főleg, mivel a vizsgálatok közben kiderült, több áttét is kialakult a színész szervezetében. 

A beavatkozás sikerült, Székhelyi, bár meglehetősen gyengének érzi magát, a körülményekhez képest jól van, és csütörtök délután már haza is mehetett, hogy otthon pihenhesse ki az operáció fáradalmait.

"Most hozott haza a fiam a kórházból, megoperáltak, túl vagyunk rajta. Reménykedünk, hogy segíteni fog. Nagyon sokat segít, hogy ennyien velem éreznek és szorítanak a gyógyulásomért. A közönség és az olvasók szeretete megmelengeti a szívemet, igazán köszönöm mindenkinek, aki aggódik értem" - mondta el a Blikknek Székhelyi, akinél a műtét alatt is ott volt hatéves kislánya, Sára fotója.

A színész most egy darabig az otthonában lábadozik, színházi szerepléseit egyelőre lemondta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?