LELKIZŐ

Szívszorító: Élete legrosszabb karácsonyára számít Sarka Kata

A kétgyermekes üzletasszony különös jelentéssel bíró bejegyzést tett közzé a Facebookon.
  • Szerző: Ripost

Legnehezebb karácsonya vár Sarka Katára, hiszen minden jel arra mutat, hogy az üzletasszony végleg elvesztette minden reményét, már ami a házassága megmentését illeti. Kata a minap szomorú bejegyzést tett közzé a Facebookon, amivel egyértelműen azt sugallja, hogy ő és Hajdú Péter nem állnak majd kézen fogva a karácsonyfa alatt.

„Megállíthatatlanul közeleg a karácsony. Ti várjátok már? Nálunk a gyerekek már számolják a napokat...

Idén először nem érzem át a hangulatát ennek az időszaknak, de legalább a kicsik boldogok nagyon!

– írta szomorkásan a rajongóinak.

Kata oldalára ezek után özönleni kezdtek a hozzászólások, a jóakarói győzködik a kétgyermekes édesanyát, hogy adjon még egy utolsó esélyt a házasságának, legalább azért, hogy Noncsi és Dávidka családban nőhessenek fel.

Egyelőre azonban a nyilatkozataik alapján úgy tűnik, egyik fél sem tudja, hogyan tovább, pedig a négy hónapja húzódó se veled, se nélküled kapcsolat végére hamarosan pontot kell tenniük.

Ha együtt maradnak, új alapokra kell helyezniük a házasságukat, és véget vetni a külön programoknak, amelyek Hajdú Péter elmondása szerint megmérgezték a családi idillt.

Egy biztos, Péter Kasza Tibinek bevallotta, hajlandó lenne az újrakezdésre, így ha rajta múlik, Katának idén is boldog karácsonya lenne. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?