LELKIZŐ

Szívrohamot kapott a Queen gitárosa: azonnal meg kellett műteni

Brian Mayre rájár a rúd mostanában, ismét kórházba került.
  • Szerző: Ripost

Brian May a hónap elején közölte, hogy pokoli fájdalmai voltak, mert kertészkedés közben elszakadt a farizma. A felépülése azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis szívrohamot kapott.

Az Instagramra feltöltött videóban elmondta, egy kisebb szívinfarktust kapott. 40 percig szorított a mellkasa, lezsibbadt a keze és izzadt. Az orvosa vitte kórházba és azonnal megvizsgálták. Kiderült, hogy három artériája is elzáródott, és meg kell műteni, nehogy károsodjon a szívizom.

Hmm ... Sheer Heart Attack eh ? Well, I think I always worried a little bit about that album title. I wondered if it might upset some people who had actually had heart attacks. I’m actually quite relieved now that I’m in that club - and I don’t find it upsetting at all ! Take. care folks. And ... why did those discs in my spine get so squished? Well I think 50 years of running around with a guitar strap over my left shoulder holding a heavy guitar might have something to do with it ! But it probably WAS all worth it ! Bri

Bár az orvosok a nyitott szívműtétet javasolták, a Queen gitárosa azt kérte, inkább söntöket helyezzen az erekbe. A műtét jól sikerült és most az otthonában lábadozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?