Létrehozva: 2021.10.30.

Szívfacsaró vallomás: egy szempillantás alatt dőlt romba Csocsesz élete, most végre kiöntötte a szívét

Az énekes nyolc év után először ad ki lemezt, amelyen alapvetően a tőle megszokott vidám hangulatú dalok szerepelnek, ám helyet kapott egy olyan érzelmes szerzemény is, amit a márciusban elhunyt feleségének írt.

Szerző Ripost

Tartalmas hetek állnak Csocsesz mögött. Rengeteg fellépése volt, a munkába temetkezett. A koncertek mellett az összes szabadidejét arra fordította, hogy saját szerzeményeket írjon és hangszereljen, ugyanis hamarosan új dalokkal örvendezteti meg a rajongóit, ráadásul mindjárt két albumot is jegyez.

Mindkét album vidám hangvételű lesz, de helyet kapott rajtuk egy-egy szívfacsaró és egyben lélekemelő dal.
Fotó: Bors

„Egyszerre két lemezt fogok kiadni két héten belül„ – kezdte a Borsnak az énekes, aki mindent megtett azért, hogy igazán különleges album születhessen. Ehhez persze elengedhetetlenül szükséges volt, hogy kiöntse a szívét még akkor is, ha ezzel borzasztóan fájdalmas sebeket tépett fel.

Dalban üzen elhunyt feleségének

Alapvetően vidám dalok sorakoznak a megjelenésre váró lemezeken, azonban helyet kapott egy olyan szerzemény is, amelyben az énekes minden fájdalmát és felesége iránti szeretetét belecsempészte. Az iránt az asszony iránt, akit hosszú évek után márciusban örökre elrabolt tőle a koronavírus.

Csocsesz felesége, Gyöngyi márciusban hunyt el a Covid miatt.
Fotó: Facebook

„A fájdalom már soha nem fog elmúlni. Az egyik albumra írtam egy emlékdalt Keresem éjjel-nappal címmel, ami kifejezetten neki szól, és az életemet énekelem el benne. Eléggé szívhez szóló, mindenkinek könnybe lábadt a szeme, akinek eddig megmutattam” – mondta őszintén az énekes, aki az alkotás időszaka alatt a poklok poklát élte meg, mégis úgy érezte, e nélkül nem lenne teljes az album.

„Amikor jött a szöveg és jöttek a dallamok, akkor egyfolytában könnybe lábadt a szemem, mert ezt egyszerűen nem lehetett másképp megírni. Egy héten keresztül készült a dal és teljesen lehúzott, mert annyira szívhez szóló. Kifejezetten éreztem, hogy megkönnyebbültem, mert egy csomó fájdalmat kiírtam, „kiénekeltem” magamból„ – öntötte ki a szívét Csocsesz.

Senki sem pótolhatja

A szerető férj hónapok óta próbál azzal a gondolattal élni, hogy muszáj elfogadnia mindazt, ami történt.

„Ezt lezárni soha nem lehet. Vannak jobb és rosszabb időszakok, például nemrég volt a névnapja, és közeledik a halottak napja is, amitől félek is egy kicsit. Jön a rokonság, emiatt ez egy próbatétel lesz, mert mindenkinek rettenetesen hiányzik” – mondta szomorúan az énekes, aki úgy érzi, Gyöngyi olyan tátongó űrt hagyott maga után, amit már soha senki nem képes betölteni.

„Mindenben csak a jót látta és azon dolgozott, hogy mosoly és boldogság legyen. Egy ilyen embert nagyon nehéz elengedni. Az én életemben már nem lesz senki, aki a nyomába érne és a helyére léphet. A külvilágnak már nem mutatom a fájdalmamat és nem is engedem meg magamnak, hogy ez bármit is befolyásoljon. Ezt magánügyként próbálom kezelni. Tény, hogy nehezen viselem, de azt otthon, a négy fal között teszem„ – vallotta be a zenész, aki március végén örök búcsút vett a feleségétől.

Csocseszről kevesen tudják, hogy hangszeres zenész, leporolta a régi klarinétját, és az egyik érzelmes dal hangszerelését erre építette fel.
Fotó: Bors

Amikor minden összeomlott

A mindig vidám Csocsesz élete egy szempillantás alatt dőlt romba, amikor márciusban elvesztette élete szerelmét. Felesége, Gyöngyi 58 évesen a koronavírus áldozata lett. A tragédia előtt nem tudhatta, hogy Gyöngyi érezte, már soha többé nem lépheti át a közös otthonuk küszöbét. Az ominózus mondatról az énekes akkor így nyilatkozott a Borsnak:

„Amikor vártuk a mentőt, a lányom bement vele a fürdőszobába, hogy segítsen neki készülődni. Még betegen is adott magára. A feleségem mélyen a szemébe nézett és így szólt: Kislányom, most haragudni fogsz rám, de meg fogok halni” – mesélte Csocsesz, aki úgy érezte, hogy a halál Gyöngyivel együtt minden örömét is magával ragadta. Hosszú heteken át küzdött a gyásszal és reményvesztetten, az emlékekbe temetkezve igyekezett túlélni a mindennapokat. Ahogy mondja, Gyöngyi a legderűlátóbb és legvidámabb ember volt, aki napfényt hozott az otthonukba.

Sorstársain segít

Csocsesz igyekszik támaszt nyújtani azoknak, akik szintén elvesztették egy szerettüket. „Nagyon sajnálom azokat a sorstársaimat, akik hasonló tragédiát éltek át. Volt, aki segítséget kért tőlem a gyász feldolgozásában. Felhívtam és őszintén elmondtam neki, hogy soha nem fog teljesen elmúlni a fájdalom, legfeljebb csak enyhül. Azt ajánlottam neki, hogy keressen valamilyen elfoglaltságot, ami célt és örömöt ad neki„ – tette hozzá a zenész.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világcég segíthet BL-álmokban, így alakulhat a Fradi kerete

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

mandiner.hu

Megszólalt az adatvédelmi hatóság elnöke is Magyar Péter botrányával kapcsolatban

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

LELKIZŐ

"Innen menj el" - Csúnyán kidobta feleségét a TV2 sztárja

LELKIZŐ

Nagy a baj: az életéért küzd a „The Voice” győztese

LELKIZŐ

Súlyos szívproblémával küzd a népszerű műsorvezető: „Vékony szálon csüng az élet”