LELKIZŐ

Õszintén vallott legnagyobb tervéről Zámbó Krisztián, erre készül

A zenész már nagyon várja, hogy végre családot alapíthasson, bár egyelőre vannak még akadályok.
  • Szerző: Ripost

A 38 éves énekes nemrég egy sokkal természetközelibb helyre költözött, ami sok mindent megváltoztatott a fejében. Visegrádon rájött, hogy mi az, amit igazán akar.

"Két hete a hegyen lakom, azóta szinte megállás nélkül edzek, imádok a természetben futni, nemcsak az ember tüdejét, de a fejét is kitisztítja a friss levegő. Szeretnék egy gyereket. Semmiben nem voltam még ilyen biztos, mint most ebben" – mondta a Blikknek Zámbó Krisztián, aki mindent elkövet azért, hogy felkészüljön a projektre.

"Egészséges babát szeretnék, és ez attól is függ, hogy az apa milyen állapotban van... Felhagytam a kicsapongó életmóddal, és most nem a nagy piálásokra és a drogra gondolok, mert ezeket korábban sem csináltam, hanem szeretnék tudatosabban élni. Azért már érzem a kort harmincnyolc évesen. A fellépések után már nincs annyi energiám, előfordul, hogy képtelen vagyok odamenni a rajongókhoz fotózkodni, mert kivagyok, mint a liba" - vallotta be.

Csupán egyetlen apró probléma van az énekes tervével: párjával, Zsuzsival néhány hete különköltöztek, mert a lányt a munkája a Balatonhoz köti. Ennek ellenére az énekes azt mondta a lapnak, hogy még nincs minden lezárva.

És ezeket olvastad már?