LELKIZŐ

Õszintén vallott gyermekkori sérelmeiről Király Viktor

Az énekes tinikorának egy olyan időszakáról beszélt, amelyet nem szívesen elevenít fel.
  • Szerző: Ripost

Tiniknek rendezett előadáson mesélt Király Viktor arról, hogy iskoláskorában bizony őt sem kímélték a kortársai. Az énekes a Telenor székházában látogatta meg a fiatalokat, akik a Telenor Tudatos Net képzésében vettek részt, hogy minél többet megtudjanak a digitális zaklatás legyőzéséről.

Viktor ekkor, a nagy nyilvánosság előtt elevenítette fel a rajongókkal kapcsolatos tapasztalatait és fiatalkori élményeit.

„Szerencsére a magyar rajongók az amerikaiakhoz képest sokkal türelmesebbek, udvariasabbak, jobban tiszteletben tartják a határokat. A negatív véleményekre is kíváncsi vagyok, azt viszont elfogadhatatlannak tartom, ha az illető személyeskedik, és a magánéletemre vagy például a megjelenésemre tesz sértő megjegyzéseket" - fejtette ki a véleményét az énekes, majd arról mesélt, hogyan győzte le gyerekkorában a rosszindulatú beszólásokat.

„Tinédzserként bő gatyákat hordtam, deszkásnak képzeltem magam,és amikor a tükörbe néztem, egy kőkemény rappert láttam magam előtt.

Ezt viszont nem mindenki gondolta így, sokan konkrétan lúzernek tartottak, folyton piszkáltak.

Nem könnyű eldönteni, hogy mi ilyenkor a jó megoldás: megpróbálni tudomást sem venni a zaklatókról vagy kiállni magunkért."

Viktor végül mindig a sarkára állt, és utólag úgy érzi, jó döntést hozott, hiszen ezek által lett erősebb jellem.

És ezeket olvastad már?