LELKIZŐ

Õszinte vallomás: válságban van a magyar színész házassága

Tizenkét év után hullámvölgybe került Száraz Dénes házassága.
  • Szerző: Ripost

Õszintén mesélt vívódásairól, érzékenységéről és házassága nehézségeiről Száraz Dénes. A Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja érzékeny embernek tartja magát, és bevallotta, régebben nagyon sértődékeny volt. A hullámvölgyeket pedig úgy kezelte, hogy felvette a kemény, macsó férfi szerepét. Most, túl a negyvenen azonban már érettebbnek érzi magát, helyén tudja kezelni a sértéseket is.

"A fiamat is próbálom úgy nevelni, hogy sose szégyenkezzen, ha rosszat csinál, inkább álljon bele. Ha előfordul, hogy rákiabálok, mert éppen vezetek, ő meg üvölt hátul, később elnézést kérek tőle. Ahhoz is nagy erő kell, hogy bocsánatot kérjünk, és ne játsszuk a kemény apát" - vallotta meg a Story magazinnak.

A színész azt is bevallotta, gyakran megesett vele, hogy az érzékenysége miatt beleszeretett a kolléganőibe. Ahogy fogalmazott, játék közben megnyílik a lelke, így könnyebben esik olyankor szerelembe. A feleségével is így jött össze tizenkét évvel ezelőtt. Most azonban már nem áldozná fel a családi életét egy futó kaland kedvéért.

"Ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lement a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább".

A színész különben épp egy nehéz időszakot él át a házasságában, mint mondta, nincs minden rendben, tizenkét év után elakadtak. De bízik benne, hogy meg tudják oldani a problémákat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?