LELKIZŐ

Õszinte vallomás: Fegyvert fogtak a Família Kft. sztárjának fejéhez

Baranyi László sokat köszönhet a nőknek.
  • Szerző: Ripost

A tenyerén hordozta a sors Baranyi Lászlót, hiszen még így, túl a kilencedik ikszen is tele van energiával. A Família Kft. nagypapijáról azonban azt kevesen tudják, egyszer közel került a halálhoz.

Tizenhét évesen harcolt Budapest ostromakor, és a szovjetek elkapták. Az egyik katona fegyvert szorított a halántékához, úgy üvöltött vele, hogy hol vannak a lányok. Lőni készült.

"Ekkor egy hölgyismerősöm a közelben megszólalt, megmentve az életemet, ezzel szabad prédává vált. Egyébként is sokat köszönhetek a nőknek, az életem megédesítői voltak, soha nem tagadtam, mennyire rajongtam a gyengébb nemért" - idézte fel a Story magazinnak.

Ezek után nem csoda, hogy háromszor is megnősült... Saját bevallása szerint az első két feleségével volt gondja rendesen. Majd 28 éves korában megismerkedett az akkor 17 éves Klárival, és egyből tudta, megtalálta a tökéletes társat.

1970-ben született meg Zsuzsa lányuk, amikor a színész már 43 éves volt. De mint mondta, sosem rémisztette meg az idő múlása, mindig is fiatalosnak érezte magát. Éppen ezért amikor nyolc év után véget ért a Família Kft., azonnal igent mondott Sas József felkérésére és csatlakozott a Mikroszkóp Színpad csapatához.

És ezeket olvastad már?