LELKIZŐ

Szilágyi István temetésére készítettek új frizurát az özvegynek, már fésülni sem lehetett

Évek óta nem volt fodrásznál Szilágyi István özvegye, de most, a férje temetésére készülve rendbe hozták a frizuráját. Joli néni már az idejét sem tudja, mikor látta magát tükörben, ezért csak most döbbent rá, hogy hófehér lett a haja.
  • Szerző: Ripost

Egyre peregnek a napok, közeledik Joli néni életének egyik legnehezebb napja, pénteken el kell temetnie élete szerelmét, Szilágyi István színészt. Az előkészületek már javában tartanak, Jolika néninek a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai segítenek szinte mindenben. Szerda délután például egy fodrászt kértek meg, hogy igazítsa meg az özvegy igencsak elhanyagolt frizuráját. Joli néni hajához évek óta nem ért fodrász, egész egyszerűen nem engedte senkinek, hogy hozzányúljon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szilágyi István özvegyének, Humenyánszky Jolánnak fodrász vágja a haját 17.kerületi otthonában. / Fotó: Bánkúti Sándor/Bors

„Hosszú hajam volt, kontyba fogtam úgy hordtam, de egy idő után sajnos már nem lehetett kifésülni„ – mondja a Borsnak, Jolika. „Nem volt vele sok gond, szerettem úgy felfogva, de tény és való, hogy már kezdeni kellett vele valamit. Nagyon kedvesek velem a segítők, most jött egy aranyos fiatal hölgy, aki vállalta, hogy ingyen megigazítja a hajam. Szóval most levágják” – teszi hozzá.

Joli néni haját két héttel ezelőtt kurtították meg, de akkor egy segítő csak egyben lenyisszantotta a sokéves fésülködésmentesség miatt berasztásodott copfját. Maga is szégyellte ápolatlanságát, ezért rejtette mindig sapka alá a frizuráját.

Most, hogy hosszú évek után tükröt tartott elé a fodrász, döbbenten meredt évek óta nem látott tükörképére. „Azt hittem, barna a hajam, nem tudtam, hogy teljesen megőszültem„ – mustrálta magát zavartan, de amúgy elégedetten az új frizurával. „Egyrészt örülök, hogy rendezett lesz a külsőm, másrészt elmondhatatlanul szomorú vagyok, hogy emiatt csinálják meg a hajam” – utal a temetésre. „Érzem, hogy nemcsak belsőleg, de külsőleg is meg kell most újulnom, ez egy olyan váratlan és szinte elviselhetetlen élethelyzet számomra, ami komoly lépésekre kényszerít.„

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?