LELKIZŐ

Szilágyi István özvegye: Ki akarok békülni a menyemmel és az unokámmal!

Megbeszélés vethet véget a Szilágyi István özvegye és volt menye közötti vitáknak. Jolika néni segítője azt szeretné, ha a családtagok kibékülnének.
  • Szerző: e.j.

Békejobbot nyújt Szilágyi István unokájának és egykori menyének Baricz Dezső és Jolika néni. A segítő és az özvegy, valamint Nándi és a fiú édesanyja között rengeteg vita és félreértés volt az elmúlt hónapokban, ami békétlenséget szült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Dezső az elmúlt hónapokban több jótékonysági eseményt is szervezett az özvegy megsegítésére, valamint élelmiszerrel, fogászati kezeléssel és egyebekkel könnyítette meg Jolika néni életét.

„Semmiféle olyan szándékom nincs és nem is volt, mint amit a családtagok állítanak. Mérhetetlenül elmérgesedett közöttünk a viszony az utóbbi időben, hiszen nagyon rosszul estek a vádjaik. Ennek ellenére Jolika néni érdekében azt kérem tőlük, hogy béküljünk meg egymással, és üljünk le beszélni. Meg kell oldani Jolika néni lakásproblémáját, amihez én sajnos már kevés vagyok. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindenben támogatni fogom őt, de be kell látnia mindenkinek, hogy családi összefogás nélkül nem lesz megoldás” - mondta el a Metropolnak Dezső.

A békülés heteken belül bekövetkezhet, lapunk ugyanis úgy tudja, hogy Nándi és az édesanyja hamarosan Brüsszelből Budapestre utaznak.

„Arra kérem őket, hogy jöjjenek el, és beszéljük meg a félreértéseket! Nándi az egyetlen unokám, nem akarok én békétlenséget. Az ajtóm mindig nyitva áll a menyem és az unokám előtt!” – fogalmazott az idős szobrászművész.

És ezeket olvastad már?