LELKIZŐ

Utcára kerülhet: elvehetik az adósság miatt Lópici Gáspár házát

A színész rendkívül rossz anyagi körülmények között él a feleségével és börtönviselt fiukkal. Most már a kilakoltatás veszélye is fenyegeti.
  • Szerző: ripost

Képtelen megélni kevéske nyugdíjából Szilágyi István. Az ország Lópici Gáspárja nehéz helyzetbe került, mert annyi adóssága van, hogy akár el is árverezhetik az otthonát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A gondokkal tele a padlás, nincs már egy nyugodt éjszakám. Most már nem csak a napi megélhetés okoz fejtörést és aggodalmat, hanem a többmilliós banki tartozásunk. Jó pár éve devizahitelt vettünk fel, és mi is sem tudtuk fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket. Ez most már ott tart, hogy elárverezhetik a fejünk fölül a házat, akkor mi lesz velünk? Ha még az otthonunkat is elveszítjük? Ma voltunk ügyvédnél, de egyelőre semmi biztatót nem tudott mondani. Most pedig már csak benne bízunk!” - mondta el az ACNewsnak a színész, aki feleségével és fiával havi kilencvenezer forintból próbál megélni.

Bár a tavaly börtönbe került fia, Péter újra velük lakik, neki sincs munkája, ő sem tud segíteni.

„Jót akar ő, de a tavalyi bírósági ügy, meg a börtön miatt nem látják szívesen egy munkahelyen sem, pedig operatőr volt. Most drónokkal foglalkozik, megszerezte az engedélyeket, de mégsem talál munkát. Így 99 ezer forintból élünk hárman… Volt ugyan egy filmes munka, amiért sok pénzt kaptam volna, ami megoldotta volna a gondokat egy időre, de csak ígéret maradt, nem lett belőle semmi. Nem tudom így mi lesz velünk!” - mondta el a portálnak a színész.

És ezeket olvastad már?