LELKIZŐ

Szilágyi István fia tagadja, hogy bántalmazta volna a szüleit

A színész borzalmas körülmények között tengeti a napjait, pedig nemrégiben hárommillió forint gyûlt össze számára.
  • Szerző: Ripost

Tovább folytatódik Szilágyi István kálváriája, ami úgy tűnik, egy ideig biztosan nem ér még véget. Az ország Lópici Gáspárjáról hónapok óta tudni lehet, hogy feleségével és munkanélküli fiával méltatlan körülmények között él egy romos házban, ráadásul tízmilliós tartozást kell kifizetnie.

Az Aurora nevű punkzenekar össze is gyűjtött számára hárommillió forintot, amit biztonsági megfontolásból havi részletekben juttatnak el a színésznek. Attól tartanak ugyanis, hogy Szilágyi munkanélküli fia, Péter, elvenné az összeget a szüleitől. 

Szilágyi fia azonban szeretné, ha az Aurora együttes egy összegben adná oda a hárommillió forintot, amelyet apjának szereztek.

"Engem tartanak apagyilkosnak, meg aki az izzó vasalót nyomja a Pityi bácsi mellkasához."

Itt mindenki bolond? Még hogy én bántom a szüleimet, megverem őket? Ugyan már

 – kezdte a Blikknek vehemensen Péter, aki a félkész ház egyik falára írta, mennyi adományt kaptak. "Itt van, hogy kitől mennyi pénzt kaptunk. Ígérni mindenki tud, de nagyon kevesen adtak."

Tessék, megmutatom, ezt a motoros fűrészt vettem az adományokból, hogy legyen mivel vágni a fát, és ne fagyjunk meg.

"Én bírnám a mínusz tíz fokot, de az öregek már nem. Mondjuk volt egy másik is, de az bedöglött."

Pedig apám régi Bibliáját adtam érte cserébe.

Szilágyi reméli, hogy a Biblia, ami még a dédapjától maradt utána, egyszer visszakerül hozzá, hiszen ez az egyetlen kincse. Addig is, a családjával nyugtatókon élnek, mert másként nem tudnák elviselni a helyzetüket.

A szülők azt is tagadják, hogy fiuk bántalmazná őket, állítják, a Pityi bácsin található sérülések minden esetben esésekből származtak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?