LELKIZŐ

Mindig hiányozni fog: megható szavakkal emlékezett jó barátja Székhelyi Józsefre

Az egy évvel ezelőtt elhunyt Jászai Mari-díjas színészt mindenki szerette. Egyik legjobb barátjához, Szacsvay Lászlóhoz több mint ötvenéves barátság fűzte, bármikor számíthattak egymásra.
  • Szerző: EJ

Egy évvel ezelőtt, augusztus 22-én hunyt el hosszan tartó, méltósággal viselt betegség után Székhelyi József. A Jászai Mari-díjas színészt mindenki szerette, és nem csak kiváló alakításai miatt, hanem kedves, humoros személyisége okán is. Társasági ember lévén rengeteg barátja volt, Szacsvay Lászlóhoz például több mint ötvenéves barátság fűzte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Nagyon szerettem Jóskát, örülök, hogy a barátjának tekintett engem. Nem csak jó színész volt, hanem kitűnő ember is, társasági lény, aki a közeli barátai és a családja körében érezte a legjobban magát.„

Fotó: Markovics Gábor

”A főiskolai felvételi előtt ismertük meg egymást, és már akkor is lehengerlőnek találtam a stílusát, elképesztően szellemes volt. Sokat gondolok rá, mindig hiányozni fog, de tudom, hogy ez az élet rendje: megszületünk, aztán meghalunk... Neki viszont nagyon szép és szeretetteljes élete volt, és ez a fontos„ – mondta el a nak Szacsvay László.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?