LELKIZŐ

Sosem hallott titok derült ki Szécsi Pálról

A népszerű énekes tizennyolc éven át kereste az édesanyját, egykori pályatársa pedig most elmondta, hogy Szécsi álma teljesülhetett a halála előtt.
  • Szerző: ripost

Tizennyolc éven át kereste Amerikába emigrált édesanyját Szécsi Pál. A tragikus sorsú énekes anyja 1956-ban emigrált, onnantól kezdve pedig Szécsi minden vágya az volt, hogy újra találkozzanak.

Fotó: Youtube

Egykori pályatársa, Poór Péter most megcáfolta azokat a pletykákat, miszerint Szécsi az édesanyja miatt lett öngyilkos.

„Voltak olyan rokonai, akik, nem tudom pontosan, miként, de kijutottak Amerikába, és híreket hoztak Kláráról. Az anya érdeklődött a gyerekei sorsáról. Pali is kutatta őt, szeretett volna tudni róla, az életéről. A fiú és az anya erőfeszítése végül sikerrel járt. Pali egyszer Németországban tartózkodott, ahol telefonon tudtak egymással beszélni. Rettenetesen örült, hogy annyi év után újra hallhatta az anyja hangját. A levéllel ellentétben én úgy tudom, hogy az édesanyja nagyon nyitott volt arra, hogy újra találkozzanak, de nem sokkal később Pali meghalt” – mondta el a Borsnak Poór Péter.

Az énekes szerint Szécsi ki akart költözni az anyjához a tengerentúlra, de végül elvetette az ötletet, mert tudta, hogy kapcsolatok híján véget érne a karrierje.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?