LELKIZŐ

Szandi: Az emberiségnek meg kell tanulnia összetartani, és tenni egymásért

Az énekesnő és családja napok óta otthon tartózkodnak a családi házukban, és szigorúan betartják a javasolt és a kötelező intézkedéseket.

Türelmesen és fegyelmezetten viseli Szandi és családja azt, hogy napok óta nem hagyták el a családi házukat. Az énekesnő elkeserítőnek tartja azt, amit a koronavírus-járvány okozott világszerte, ám emellett egy olyan helyzetnek is, amiből sokat lehet okulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Erős tanítás ez most mindannyiunk számára. Hiszem, hogy minden okkal történik, és úgy gondolom, az emberiségnek meg kell tanulnia összetartani, és tenni egymásért. Talán nem véletlen, hogy éppen most, a nagyböjti időszakban kaptuk meg ezt a helyzetet, amikor még inkább befelé kell figyelnünk” – mondta el a -nak Szandi, aki mindenkit, aki teheti, az otthonmaradásra buzdít.

Az elmúlt napokban minden idős korú ismerősét, rokonát felhívta, és megkérte őket, hogy maradjanak otthon, és ha szükséges, ő bevásárol helyettük.

A három gyermek, Blanka, Domonkos és Csabi jelenleg otthon tanulnak. Közülük Blanka van a legnehezebb helyzetben, hiszen a nagylány idén érettségizik, így számára hatványozottan bonyolult ez az időszak.

„Úgy érzem, az itthoni tanulás sikerességében nekünk, szülőknek óriási felelősségünk van. Csak úgy sikerülhet nekik a tanév, ha együttműködnek a szülőkkel. Ez a szituáció még inkább megerősítheti a szülő-gyermek kapcsolatot. Minden tiszteletem a pedagógusoké, hiszen jól látom, milyen emberfeletti munkát végeznek!” – fogalmazott az énekesnő.

Szandi és Bogdán Csaba a munkát is otthonról végzik: házi stúdiójukban van, hogy hajnalig dolgoznak azért, hogy zenei különlegességekkel lephessék meg a közönséget.

„Biztos vagyok benne, hogy ha véget ér a járvány, akkor az emberek minden eddiginél jobban vágynak majd a szórakozásra. A mostani időszakot pedig Csabival az alkotásra fordítjuk. Hiszem, hogy mihamarabb túl lesz ezen az emberiség, és összességében tanulunk a történtekből” – fogalmazott a háromgyermekes édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?