LELKIZŐ

Szabó Zsófi: Erről most is fáj beszélni

Szabó Zsófi másodszorra szólalt meg a válásával kapcsolatban. A csinos tévésnek nagyon rosszul esik, hogy sokan bántják, amiért pontot tett a házassága végére.
  • Szerző: rp

Szabó Zsófi még január végén jelentette be a váratlan hírt: zátonyra futott a házassága kisfia édesapjával. Mindezt egy reggeli műsorban jelentette be, és egészen mostanáig nem is beszélt a válásáról. Noha Zsófi sejtette, hogy a követői a bejelentés után folyamatosan érdeklődnek majd a hogylétéről, ám azt álmában sem gondolta volna, hogy sokan nekiesnek majd az egyébként nem könnyű döntése miatt. Minderről Istenes Bencének mesélt a csinos műsorvezető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Zsófinak fáj, hogy bántják a követői

Szabó Zsófinak fáj, hogy bántják a követői (Fotó: Ripost)

„Erről most is fáj beszélni. Igazából a futással meg a melóval egy kicsit felhozom magam, de ez nagyon kemény” – ismerte el a válása körüli felhajtásról Szabó Zsófi.

„Úgy jövök ki ebből a válásból, mintha boszorkány lennék. Mintha a megtestesült gonosz lennék. Nyilván nem azt akarom, hogy szentté avassanak, vagy hogy mindenki szeressen, de ne gyűlöljenek ennyien a semmiért! A legdurvább az, hogy nagymamák kommentelnek. Két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák azok, akik a legdurvább kommenteket írják” – fakadt ki a tévés, aki nem tagadta, nagyon rosszul esik neki, hogy bántják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?