LELKIZŐ

Súlyos döntést hozhat Koós János özvegye, minden a férjére emlékezteti

"Határozottan jobban vagyok, de ne gondolja senki, hogy belül nem zokogok."
  • Szerző: Ripost

Férje, Koós János elvesztése miatt érzett fájdalma nem enyhült Dékány Saroltának, de már valamelyest jobban érzi magát.

Lassan két hónapja, hogy elhunyt Koós János, özvegye pedig ugyanabban a házban él, ahol évtizedeken át együtt töltötték a mindennapjaikat, és ahol minden a néhai párjára emlékezteti. Ám könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik. A Blikk ugyanis elérte a gyászoló Dékányt, aki elárulta: megfordult a fejében, hogy eladja az otthonukat.

"Nem tudok még biztosat mondani, de lehet, hogy eladom, és elköltözöm innen. Itt minden a férjemre emlékeztet, még mindig érintetlenül hagytam a ruháit, a személyes tárgyait. Néha úgy érzem, borzasztóan nehéz így élni, máskor pedig kifejezetten jó. Ha elhagynám az otthonunkat, akkor persze, minden más lenne..." – árulta el az énekesnő.

Bár az özvegyet a kollégák, a barátok és a családtagok is óvják, próbálják jobb kedvre deríteni, ő állítja: a fájdalma sosem múlik már el.

"Nem sikerült még feldolgoznom, hogy János elment, és szerintem ezt nem is lehet. Sokszor, szinte mindennap kijárok a sírhoz, mindig van ott tennivaló. A gyerekeim is gyakran jönnek, de ha nem tudnak meglátogatni, akkor hívnak. Határozottan jobban vagyok, de ne gondolja senki, hogy belül nem zokogok" – mondta Dékány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?