LELKIZŐ

Sosem hallott magánéleti titkokról rántotta le a leplet Stohl Luca!

A FEM3 Café új mûsorvezetője először beszélt hosszabban édesapjáról, családjáról és terveiről.
  • Szerző: Ripost

Kendőzetlenül mesélt a magánéletéről Stohl Luca. A fiatal táncművész sikeresen kilépett híres édesapja árnyékából, bár Joshi Bharatnak elmondta, ez nem mindig ment könnyen. Lucára sokan a mai napig furcsán néznek az emberek, hiszen azt hiszik, apjának köszönhet mindent, amit valójában ő maga ért el.

Azt gondolják, hogy azért kapok szerepeket, mert apám benyom, azért fogok műsort vezetni, mert mindenkit ismerek a tévében... Ez nem így van

- árulta el a FEM3 Café Joshi, a legjobb barát című műsorában.

A gyönyörű lánynak inkább teher az, hogy apját egy ország ismeri, Stohl András ezért sem akarta, hogy a színpadot válassza. 

"Az elején megbeszéltük, hogy nem kérek segítséget, és ő sem ajánl engem. Õ is mondta, hogy ezt nem szeretné, erre alkalmatlan, és én is mondtam neki, hogy semmiképpen ne tegye.

Szerintem az nagyon kellemetlen, aki produktum nélkül ül bent egy műsorban, vagy áll ki a színpadra."

Luca évek óta boldog párkapcsolatban él, bár kedvesét nem szeretné a nyilvánosságnak megmutatni: a műsorban is csak titokzatosan, B-ként hivatkozott rá. Bár a lánykérés még nem történt meg, Luca idővel családot alapítana, sőt még azt sem tartja kizártnak, hogy két-három év múlva már édesanyává váljon. 

Ennek érdekében a táncot is háttérbe szorítaná, de mivel az a szakma nem egy életre szól, szeretne több lábon állni. A műsorvezetés mellett balettot oktat egy óvodában, idővel pedig felnőtteket is szívesen tanítana. 

Stohl Luca további titkokat árult el eddig rejtegetett magánéletéről: a teljes adást szerda délután, 16.40-kor a FEM3 Cafén tekinthetik meg a nézők.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?