LELKIZŐ

Siratja az internet Hajdú Péter házasságát!

Ilyesmire még nem volt példa a megromlott celebházasságok történelmében! Százak siratják Sarka Kata és Hajdú Péter frigyét egy közösségi oldalon.

Mind Sarka Kata, mind Hajdú Péter rövid posztban erősítették meg csütörtökön, hogy válságba jutott nyolc éve tartó felhőtlennek tűnő házasságuk.

Ezután szinte azonnal létrejött egy Facebook-oldal, amin a házaspár rajongói fejezik ki aggodalmukat. A Hajdú Péter és Sarka Kata emlékoldal látogatottsága óráról-órára növekszik, és lassan eléri az ezer likeot.  A posztok, folyamatosan özönlenek az oldalra.

Tegnap még reméltem, hogy egy rossz álom csupán. De ma elnézve ezeket a képeket nagyon rossz kedvem lett. Küldöm ezt a gyönyörű dalt, hogy megsimogassa a szívetek Peti!

- írta egy rajongó, aki Zámbó Jimmy örökbecsű dalával, a Szemeddel látsz, szíveddel érzel című slágerrel igyekezett lelket önteni kedvencébe.

"Miért mindig a legjobb emberekkel történnek ilyen szörnyű dolgok?" - kérdezi egy másik rajongó. Ugyanakkor felkerültek olyan tévéfelvételek és képek is az oldalra, melyeken a házaspár még boldogan látható.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?