LELKIZŐ

Nagy Feró fia szívszorító szavakkal emlékezett az elhunyt Siklósi Örsre

Nagy Hunort, Nagy Feró fiát különleges kapcsolat fűzte az AWS-hez, valamint a pénteken elhunyt Siklósi Örshöz.
  • Szerző: ripost

Mélységesen összetörte Siklósi Örs halála Nagy Feró fiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nagy Hunor a hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg az AWS 29 évesen elhunyt frontemberéről.

Nagy Hunor bejegyzéséből nem csak az derült ki, hogy rendkívül nagyra tartotta az énekest szakmailag és emberileg, de az is, hogy miként működtek együtt egy projektben Siklósi Örs halála előtt nem sokkal.

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs 29 évesen meghalt.

Siklósi Örsöt mindenki őszinte szívvel gyászolja, Nagy Feró fia, Nagy Hunor is (Fotó: MTVA)

„Sokat gondolkodtam, hogy mi legyen ezzel a poszttal, élőben akartam elmondani, de nem tudok megszólalni. Szóval inkább leírom. Tegnap nagyon mellbe vágott a hír, hogy Siklósi Örs barátunk elment, gondolom, mindenki mást is. Azóta kicsit minden megváltozott... Egy történet, amit már leírtam a Ricse oldalon, de most kicsit bővebben:

Amikor összeírtuk a tribute album neveit, az elsők között volt az AWS. Tudtam, hogy min megy most keresztül Örs, de azért bíztam abban is, hogy otthon tud már dolgozni vagy valami. Szóval írtam neki, nagyon boldog volt, hogy gondoltunk rá és a zenekarra. Azt mondta, hogy jól halad, sajnos még nincs elég ereje, határidőre nem, de később akkor is megcsinálja a dalt. Akkor már tudtam, hogy más zenekarok is le fognak maradni, ezért kitaláltuk, hogy a booklet egy emlékkönyv lesz, amiben nyomot hagyhatnak ezek az előadók. Más értelmet nyer így egy emlékkönyv. Örsi végül december 5-én küldte el jókívánságait és február 5-én hunyt el. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ismerhettem őt, remélem ő is büszke lesz arra a világra, amit itt hagyott nekünk” – fogalmazott Nagy Feró fia.

Siklósi Örsnél tavaly nyáron diagnosztizáltak leukémiát. A tehetséges énekes hónapokon keresztül, erején felül harcolt a súlyos betegséggel.

Szerettei, barátai és rajongói az utolsó pillanatig bíztak abban, hogy legyőzi a kórt, ám a szervezete múlt pénteken végül feladta a harcot.

Budapesten, a Deák téren lévő Akváriumnál gyertyagyújtást rendeztek az emlékére, ott mindenki leróhatja a kegyeletét – a koronavírus-járvány miatt hozott szabályok szigorú betartásával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?