LELKIZŐ

Az utolsó időszakról beszélt Siklósi Örs barátja: Felkészített minket a dologra – Videó

Kovács Pali évek óta jóban volt Siklósi Örssel, aki múlt pénteken, súlyos betegség következtében hunyt el.
  • Szerző: ripost

Januári visszatérésére készült, de közben a legrosszabbra is felkészítette a szeretteit Siklósi Örs. Az AWS frontembere pénteken, mindössze huszonkilenc évesen hunyt el, miután múlt nyáron leukémiát diagnosztizáltak nála.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Siklósi Örsről jó barátja és zenésztársa, Szabó Pali emlékezett meg a LifeTV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben.

A műsorból kiderült, milyen hősiesen viselte a betegségét az AWS frontembere, ahogy az is, hogy mindannyian bíztak a gyógyulásában.

Siklósi Örs AWS barát

Siklósi Örs jó barátja, Kovács Pali is megemlékezett az énekesről.
Fotó: LifeTV

„Nagyon nehéz bármit is beszélni, eléggé friss ez a dolog. Örs januárban tervezett visszajönni, erről sokat beszélgettünk vele... Mindig egy olyan pozitív csóka volt, akivel amikor novemberben beszélgettünk, küldözgette a dalait, hogy miket készített még, kíváncsi volt a véleményemre. Mindig mondta, hogy figyelj, tesó, pár hét, pár hónap és kijövök, toljuk neki, koncertek így, koncertek úgy...! Nagyon pozitív ember volt” – mondta el a LifeTV reggeli műsorában Kovács Pali.

Az énekes a műsorban elárulta azt is, mennyire csupaszív ember volt Örs, aki még a kórházi ágyán fekve is azt nézte, hogyan teheti boldoggá a környezetét.

„Alig egy fél év alatt elragadta a betegség. Nem nagyon akart minket ezzel terhelni, valahogy neki mindig az volt a fontos, hogy akiket szeret, és akik fontosak számára, jól érezzék magukat. Beszélt erről és felkészített minket a dologra, viszont mindig foglalkozott másokkal” – fogalmazott az énekes.

A beszélgetés részletét alább tekintheted meg, ha pedig kíváncsi vagy a teljes videóra, IDE KATTINTVA megnézheted az interjút.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?