LELKIZŐ

Szívszorító: élő adásban emlékezett meg A Dal 2021 csapata Siklósi Örsről

Az AWS 29 évesen elhunyt frontemberéről, Siklósi Örsől A Dal 2021 szombati, élő adásában emlékeztek meg a zenésztársai.
  • Szerző: ripost

Szívszorító módon, gyönyörű szavakkal emlékeztek meg zenésztársai szombat este, A Dal 2021 második élő adásának elején a pénteken elhunyt Siklósi Örsről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az AWS frontembere, Siklósi Örs huszonkilenc évesen hunyt el pénteken, miután múlt júniusban leukémiát diagnosztizálták nála. Halála A Dal csapatát is megrendítette.

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs 29 évesen meghalt.

Siklósi Örsöt mindenki őszinte szívvel gyászolja.
Fotó: MTVA

„Tragikus hírt kaptunk a mai reggel. Mindössze 29 évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere. Egy egész ország zárta őt a szívébe, amikor 2018-ban megnyerték A Dal 2018-at. Akkor, azokban a pillanatokban mindhárman itt voltunk” – mondta el Freddie, aki műsorvezetőtársával, Orsovai Renivel és Mező Misivel, az egyik zsűritaggal emlékezett a tehetséges énekesről.

A Dal stúdiójában Freddie és Orsovai Reni

A Dal stúdiójában Freddie és Orsovai Reni Fotókredit: Kaszner Nikolett/ MTVA

„Egyéniség volt, egy csupaszív fiú. Őszintén örültünk, hogy ők vitték el az első helyet, és egy metálzenekarral a nemzetközi színpadra léphettek. Szeretünk, Örs” – fogalmazott elcsukló hangon Orsovai Reni, akitől Mező Misi vette át a szót.


„Keressük a szavakat, hogy miért történt mindez, de senki nem tudja a választ. Előttem van a kép, amikor bejutottak A Dalba. Nagyon örültünk neki. Amikor megnyerték a műsort, katartikus hangulat uralkodott a stúdióban. Egyszerű, vidám, energikus srác volt. Borzalom... Hatalmas veszteség, nem csak a metálzenének de alapvetően az egész zenésztársadalomnak” – mondta el elcsukló hangon a zsűritag.

„Viszlát nyár. Örs, mindent köszönünk neked” – zárta a szavait Freddie, aki a megemlékezés után, ezt mondta:

„Drága Örs, mai adásunk neked szól, zenésztársaink ma érted is a színpadra állnak!” – mondta elérzékenyülve.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?