LELKIZŐ

Az utolsó koncert: fergeteges hangulatot teremtett Siklósi Örs

Az AWS frontembere utoljára tavaly májusban állt színpadra, együttesével mindent beleadtak a zenélésbe.
címkék:
  • Szerző: ripost

A videómegosztón továbbra is megtalálható Siklósi Örs utolsó koncertje az AWS zenekarral.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tavaly májusban adta az utolsó koncertjét az AWS Siklósi Örssel, ráadásul rendhagyó módon. A koronavírus-járvány ugyanis nem tette lehetővé, hogy nagyközönség előtt játsszanak, így stúdióból, élő közvetítéssel juttatták el a zenéjüket a közönségnek.

 

Az AWS koncertjét azóta több mint húszezren látták, akkor pedig még senki nem sejtette, hogy a felvétel sajnálatos módon különleges jelentőséggel bír majd: ez lett ugyanis az utolsó, ám annál emlékezetesebb koncertje a zenekarnak és Siklósi Örsnek.

siklósi örs aws koncert

Siklósi Örs tavaly májusban a zenekarával fergeteges koncertet adott.
Fotó: MTVA

A felvételen ráadásul utólag különös dologra lehet figyelmes a néző: Örs, tőle szokatlanul napszemüvegben koncertezett, ami utólag sajnos érthető.

Tavaly májusban Örs a közösségi oldalain árulta el, hogy szemproblémákkal küzd.

„Kemény heteket, de főleg napokat hagytam magam mögött. A karanténnal együtt az idegeimre, ezáltal a szememre is rámászott egy gyulladás, ami addig húzódott, hogy sem a bal szemem és szemhéjam nem mozgott már. Alapvetően elég pozitív csávó vagyok, mindig mindenben a jót keresem, a teherbírásom is viszonylag nagy, de az utóbbi időben egyszerre jött megannyi ömlesztett ótvar impulzus belém törte a bicskáját„ - fogalmazott akkor.

Júliusban aztán a zenekar közölte, hogy az énekes megbetegedett, a felépülése pedig hosszú időt vesz igénybe, ezért egy időre visszavonulnak.

Örs a gyógyulásra koncentrált, de az utolsó időkben is a zenével foglalkozott: idén új AWS albumot és szólólemezt is ki akart adni. A menedzsere a -nak elmondta, a dalaiból emlékalbum készülhet.

Az AWS és Siklósi Örs utolsó koncertje itt látható:

címkék:
És ezeket olvastad már?