LELKIZŐ

Elhunyt nagyszülei miatt jelentkezett a műsorba a Séfek Séfe versenyzője

Az erdélyi lány mindkét nagyszülője jártas volt a gasztronómiában, egyikük, aki nagyon szerette volna Andit a tévében látni, két héttel a forgatások előtt hunyt el.

Miközben teljes mértékben a versenyre koncentrált, mély gyászával is meg kellett küzdenie a Séfek Séfe versenyzőjének. László Andrea a nagypapái révén került közel a gasztronómiához, olyannyira, hogy végül ezt választotta szakmájának is.

Fotó: TV2

Az erdélyi lány egyikük miatt jelentkezett a műsorba, ám nagyapja már nem láthatta őt a képernyőn: két héttel a forgatások előtt elhunyt.

„Nagypapáimnak nagyon nagy szerepe volt abban, hogy ezt a szakmát válasszam és hogy jelentkezzek ebbe a műsorba. Az egyik nagypapám elhunyt évekkel ezelőtt, és én megígértem neki hogy egyszer híres séf lesz belőlem és sosem adom fel. A másik nagypapám mindig imádta a gasztroműsorokat, és arra vágyott, hogy egy nap majd engem is láthat egy ilyenben. Sajnos a forgatások előtt két héttel elveszítettem őt is. Tudta, hogy részt veszek a Séfek Séfében, és már alig várta, hogy láthasson. Annyira hirtelen hagyott itt minket, hogy még el sem búcsúzhattam„ - mondta el a -nak Andi, aki a fájdalom ellenére igyekezett teljes erőbedobással a versenyre koncentrálni.

„A szívem hasad meg a mai napig, mikor rá gondolok. A forgatások alatt folyton rám jött a sírás, amikor továbbjutottam, tudván, hogy ők fentről a legnagyobb szurkolóim. Ez adott mindig nekem erőt a továbblépéshez” - fogalmazott Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?