LELKIZŐ

Kiesése miatt búcsúzhatott el haldokló anyjától a Séfek Séfe sztárja

A játékból való távozásának köszönheti Dúzs Zoltán, hogy még utoljára beszélgethetett és elköszönhetett nagybeteg édesanyjától.

Élete legnehezebb időszakában kellett helyt állnia a kamerák előtt Dúzs Zoltánnak, a Séfek Séfe pénteki kiesőjének. A férfi az elmúlt másfél évtizedben megjárta a szakma csúcsát és mélységeit is, a műsorba nem maga miatt, hanem édesanyja kedvéért jelentkezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A nagybeteg asszony utolsó kívánsága ugyanis az volt, hogy láthassa a televízióban imádott fiát. Ez azonban nem teljesülhetett, mert még a forgatások alatt lebetegedett, így csak a fia elbeszéléseiből tudhatta, hogy teljesült a vágya. Zoltán óriási lelkierőről tett tanúbizonyságot, hiszen a kamerák előtt nem mutathatta, mekkora magánéleti válságot él éppen át.

„Nevetnem kellett és koncentrálnom, miközben anyám haldoklott a kórházban, és bármikor hívhattak, hogy menni kell. Én semmi jelét nem adhattam a külvilágnak. Utólag visszagondolva örülök, amiért épp akkor estem ki, amikor, mert így volt alkalmam még egy kicsit együtt lenni vele. Nekem ez többet ér minden szereplésnél, pénznél és dicsőségnél” – mondta el a -nak Zoli.

És ezeket olvastad már?