LELKIZŐ

Trombózis és tüdőembólia: intenzívre került a magyar sztár

A P. Mobil frontembere a szerencsének köszönheti az életét, az orvosok ugyanis egy betegség során vizsgálatokra küldték.
  • Szerző: ripost

A szerencsének köszönheti az életét Schuster Lóránt. A P. Mobil frontembere néhány hete egy koncertre indult a zenekarával, amikor azt érezte, hogy kezd megbetegedni.

Fotó: Youtube

El is ment azonnal orvoshoz, a tüdőgondozóban mellhártyagyulladást állapítottak meg nála, ám gyanút fogtak, és további vizsgálatokra küldték. Ekkor derült ki a szörnyű diagnózis.

„Ezek során találtak mélyvénás trombózist a bal combomban, a tüdőmben pedig embóliát. Egy hetet töltöttem az intenzív osztályon, kettőt a belgyógyászaton, majd tíz napig kezeltek a parádfürdői szanatóriumban. Mindez amiatt, mert amikor a szeptemberi térdműtétem után a véralvadásgátlót kimérték, nem vették figyelembe, hogy öt éve a fél májamat kiműtötték. Ily módon a rák is benne volt. Viszont ha nincs ez a mellhártyagyulladás, bármelyik pillanatban meghalhattam volna. Az életemet köszönhetem a P. Mobilnak, mert a 730 kilométeres maratoni villámturnén lettem beteg” – mondta el a Blikknek Lóri, aki most már szerencsére sokkal jobban érzi magát.

És ezeket olvastad már?