LELKIZŐ

Sarka Kata két éve már otthagyta Hajdút!

A mûsorvezető őszintén vallott élete eddigi legnehezebb időszakáról.
  • Szerző: Ripost

Először adott televíziós mélyinterjút Sarka Kata azóta, hogy július végén kiderült, a gyermekeivel együtt elköltözött Hajdú Pétertől. A FEM3 műsorvezetője Joshi Bharatnak bevallotta, mivel megfontolt embernek tartja magát, ezért hosszas gondolkodás előzte meg a döntését.

A költözés gondolata már körülbelül fél éve érlelődött a fejemben.

Próbáltam abban a fél évben is változtatni, de semmi nem jött be” – árulta el Kata, aki bízott abban, hogy egy drasztikus változás segít eldönteni, hogyan tovább.

Sarka hónapokig egyedül küzdött az érzéseivel, még a szüleinek is csak az utolsó pillanatban mondta el, hogyan döntött.

„Két évvel ezelőtt is történt valami, ami miatt egy bőrönddel, gyerekekkel és kutyával elindultam a szüleimhez. Úgy gondoltam, hogy ott maradok, visszaköltözöm a szülői házba. Apukám viszont hazaküldött Petihez.

Azt mondta, hogy egy feleségnek el kell néznie bizonyos dolgokat és tűrnie kell.

A kétgyermekes édesanyát úgy nevelték a szülei, hogy egy nőnek mindent el kell tűrnie, de eljött az idő, amikor Kata rádöbbent, a saját egészsége érdekében nem viselhet el akármit.

A beszélgetésből kiderült, ő és Péter még mindig nem tudják, hogyan tovább, Kata azonban társat szeretne maga mellé. Sőt arról a vágyáról sem mondott le, hogy egyszer újra szüljön.

És ezeket olvastad már?