LELKIZŐ

Saját magát hibáztatta a magyar színésznő, amiért megerőszakolták!

Xantus Barbara sokáig azt gondolta, hogy ő tehetett arról, hogy nemi erőszak áldozata lett. Kegyetlen őszinteséggel vallott élete egyik legnehezebb időszakáról.
  • Szerző: MMB.

Az ország jó részét meglepte és felháborította Kiss László múltbeli tette, viszont a legtöbben mégis azt gondolhatják, hogy velük ilyen szörnyűség nem történhet meg. Ebben a hitben élt Xantus Barbara és Vámos Erika is. A két híresség azonban átélte minden nő rémálmát, hiszen korábban őket is megerőszakolták - írta meg a Best magazin.

Ezen nem lehet túllépni. A mai napig nem hiszem el, hogy ez velem megtörtént. Ha csak történetként hallom valakitől, akkor is a harag fog el

- jelentette ki a színésznő, akivel 19 évesen egy operatőr erőszakoskodott. A borzasztó esetről sokáig még csak nem is beszélt, hiszen sok más társához hasonlóan, ő is magát hibáztatta.

Amikor évekkel később először beszéltem erről anyukámnak, meg tudtam fogalmazni, hogy nem tehettem róla. Előtte azt gondoltam, én voltam a hibás azért, ami velem történt

- emlékezett vissza Barbara, aki Vámos Erikához hasonlóan a mai napig nem tudja kitörölni az elviselhetetlen perceket az emlékezetéből.

Szívből gyűlölöm azt a férfit, sosem fogok neki megbocsájtani, az arca örökre beleégett a retinámba

- mondta ingerülten Erika, aki szerint ennek ellenére minden áldozatnak muszáj továbblépnie. Egy szörnyeteg tette ugyanis nem bélyegezheti meg egy ártatlan nő egész életét.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?