LELKIZŐ

Saját anyja gyalázta Diana hercegnőt: borzalmas, miket vágott a fejéhez

Szinte hihetetlen, hogyan alázta meg a saját anyja Diana hercegnőt.
  • Szerző: Ripost

Új dokumentumfilmet készítettek Diana hercegnő életéről. A filmben betekintést engednek Diana és mostohaanyja, Raine Spencer viszonyába, de az édesanyjával, Francesszel való kapcsolatára is kitérnek. A dokumentumfilmben szerepet kapott a királyi család egykori komornyikja, Paul Burrell is, aki egy elég meglepő dolgot állított.

Fotó: AFP

„A kis kamrában voltam, ami a Kensington-palota fő lépcsője alatt található, sírást hallottam, ami Diana szobájából jött. Ezt kiabálta nekem: „Paul, kérem jöjjön gyorsan”. Felfutottam a lépcsőn, a hercegnőt összegörnyedve, a szobája közepén találtam, a telefonkagyló a füleihez volt szorítva. Felszólított, hogy menjek oda hozzá közelebb, hallottam, mit mondott neki az édesanyja” – emlékezett vissza.

A komornyik szerint Diana anyja ittas állapotban szólt be a lányának azért, mert két muszlim férfiba is beleszeretett a Károly herceggel való szakítása után. A szívsebész Hasnat Khannal 1995 és 1997 júniusa között volt együtt, Dodi Fayeddel pedig 1997 júliusában kezdtek randevúzni. Végül vele szenvedett tragikus autóbalesetet 1997 augusztusában.

„Szidalmazta a hercegnőt és k*vának nevezte. Szó szerint azt mondta: ez vagy te, egy k*át neveltem, egy r*banc vagy, aki muzulmán férfiakkal hempereg. Szégyelld magad. Diana meg csak zokogott és könyörgött, hogy ne nevezze így az anyja” – idézte fel a beszélgetést Burrell.

A telefonbeszélgetés után Diana nem volt hajlandó többé szóba állni az anyjával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?