LELKIZŐ

Az idő múlásával egyre jobban hiányzik: fájdalmas veszteségéről vallott Rubint Réka

A fitneszedző tavaly februárban veszítette el imádott édesapját, ám nem telik el úgy nap, hogy ne gondolna az imádott családtagjára.
  • Szerző: ripost

Több, mint egy évvel édesapja elvesztése után sem múlik Rubint Réka fájdalma. A fitneszedző múlt februárban veszítette el imádott szülőjét, aki igazi példakép volt számára egész életében. Réka mindennél jobban vágyik Imre bácsi ölelésére, erről pedig az Instagramon írt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Istenem, mit nem adnék még egy öleléséért! (...) Édesapám temetésén Norbi azt mondta, hogy Apukám mindegyikünkben picit tovább él... Larának a hangja, Norbikának az állatok és a természet iránti szeretete, Zalánnak minden rezdülése, az én kitartó, makacs, semmilyen akadályt nem ismerő mentalitásom, családszeretetünk... Mégis annyira fáj a hiánya. Az idő múlásával egyre jobban hiányzik... Minden, ami ő volt! A megrendíthetetlen erő, határozottság, biztonság, szeretet, nyugalom, béke...” – írta a képekhez Réka.

Istenem, mit nem adnék még egy ölelèséért!!!😔🙏💔 Ezeket a fotòkat most találtam ... évekkel ezelőtt egy címlapfotòzáson kèszültek. Akkor még nem sejtettem, hogy milyen értékes pillanatok birtokosa vagyok😔 Édesapám temetésén Norbi azt mondta, hogy Apukám mindegyikünkben picit tovább èl ... Larának a hangja, Norbikának az állatok és a termèszet iránti szeretete, Zalánnak minden rezdülése, az èn kitartò, makacs, semmilyen akadályt nem ismerő mentalitásom, családszeretetünk ... mégis annyira fáj a hiánya😔 Az idő múlásával egyre jobban hiányzik ... minden, ami Ő volt! A megrendíthetetlen erő, határozottsàg, biztonság, szeretet, nyugalom, béke... #édesapàm #hiányzik #nosztalgia #sohanemmulloerzes

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?