LELKIZŐ

Rossz híreket kapott a magyar énekesnő: Ezért nem műthetik meg

Az énekesnő a nyár egy részét tolószékben töltötte, mert lábra sem tudott állni a fájdalomtól. Koncertjeit sorra lemondja.
  • Szerző: Buster

Bangó Marika életét évek óta megkeseríti a gerincfájdalma. Nem bírta tovább a szenvedést, így a nyáron elment kivizsgáltatni magát. Kiderült, nagyobb a baj, mint gondolta. Emiatt halasztják sérvműtétjét is.

Nyáron kezdetben tolószékben vészeltem át a rosszabb napokat.

Miután javult az állapotom, már fel tudtam állni, de tili-tolival közlekedtem. Ezután nem sokkal már két mankóval jártam, de szerencsére néhány hete ezt is el tudtam hagyni. Közben kiderült, hogy nem egyszerűen gerincsérvem van a négyes-ötös csigolyánál, hanem csípőízületi gyulladásom is, ami deréktól lefelé elviselhetetlen fájdalmakat okozott. Sokáig még az is kétséges volt, hogy az utóbbival tudnak-e valamit kezdeni az orvosok"

- mesélte a Star magazinnak az énekesnő, most két ciszta miatt nem feküdhet kés alá.

"Nyáron a nagy hőségben a fertőzésveszély miatt nem tudtak megműteni, most pedig két ciszta állta az utam. A napokban át is estem egy szájsebészeti beavatkozáson: több mint egy órán keresztül feküdtem az asztalon, amíg a doktorok kezelésbe vettek. Emiatt pedig továbbra sem tudják megműteni a sérvemet: semmilyen ezzel kapcsolatos vizsgálatot nem tudnak elvégezni rajtam. A dokim azt mondta, lehet, hogy az egyik betegség nem hagyja gyógyulni a másikat: a lábam a fogam, a fogam pedig a lábam.

Kíváncsi leszek, most, hogy rendbe hozták a fogam, mi lesz "

– elmélkedik Marik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?