LELKIZŐ

Retteg az Operett sztárja, saját biztonsági őr vigyáz rá egész nap

A 39 éves színész attól tart, hogy zaklatója visszatér, miután egy részeg sofőr letarolta a kerítését.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Operettszínház művészének, a 39 éves Peller Károlynak a kerítésébe részeg fiatalok hajtottak bele szilveszter éjjel - korábban erről a is beszámolt. A színésznek milliós kárt okoztak, de az is aggasztó, hogy így semmi sem állítja meg a bíróság által már első fokon elmarasztalt, próbára bocsátott zaklatóját, hogy eljusson a lakásáig. A sármos művészt ugyanis évek óta üldözi szerelmével egy hölgy, aki korábban a kertjébe is bemászott.

"Már korábban megállapodtam egy biztonsági céggel, az egész kert és a ház is be van kamerázva, ráadásul bárki belép a kapun, a rendszer máris jelez. Ezenfelül egy biztonsági őrt is küld a cég, aki a nap huszonnégy órájában vigyáz majd rám" – árulta el a színész, aki gyorsan igyekezett megtenni a lehető legtöbb óvintézkedést.

Peller Károlyt a szomszédja értesítette a balesetről, épp, mikor a színész előadásról tartott haza. Ott egy rommá tört autóval szembesült. "Csodával határos módon senkinek sem esett baja, de úgy tudom, a rendőrök elvették a sofőr jogosítványát, nagyon magas volt a véralkoholszintje. Persze bocsánatot kért tőlem meg a szomszédtól is, mert az ütközés ereje miatt nemcsak az én kerítésem, hanem a mellette lévő is megsérült" - mondta a sztár.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?