LELKIZŐ

Retteg a magyar énekes, ismerősei tartják terrorban a családját

A mulatós sztár hiába védi az otthonát minden létező biztonsági rendszerrel, nemrégiben ismét elvitték a holmijukat. Most attól fél, hogy egyszer a családját is bántani fogják.
  • Szerző: ripost

Forrnak az indulatok Jolly családjában, miután az énekeshez rövid időn belül már háromszor törtek be.

A híresség már minden biztonsági óvintézkedést megtett azért, hogy ne juthassanak be illetéktelenek az otthonába, ám ennek ellenére a napokban is kirabolták őket, épp, amikor ők fellépésen voltak.

A kár több százezer forint is lehet, ékszerek tűntek el, és megrongálták a házukat is.

"Minden létező biztonsági rendszer fellelhető nálunk, még a kerítésen is szögesdrót van, be vagyunk kamerázva. Az ablakon törtek be. Kitépték a falból a rácsot, betörték egy téglával az ablakot, benyúltak és kinyitották. Hál’ istennek nagy értéket nem tudtak elvinni, mert készpénzt nem tartunk otthon. Suzy több ékszerét és medálját vitték el, de nem is az zavar minket. Ezek után hogyan aludjak nyugodtan a házamban, amikor tudom, hogy ilyen gátlástalan tolvajok garázdálkodnak a környékünkön?" – tette fel a kérdést a Bors hasábjain Jolly.

Az énekes ráadásul arra gyanakszik, hogy nem feltétlenül számára idegen emberek károsították meg anyagilag és lelkileg.

"Remélem, kézre kerítik azokat a szarháziakat. Van egy gyanúm, hogy még az ismerőseim között is előfordulhatnak a tettesek. Eddig háromszor törtek be hozzánk, de a legutóbbi kettőt tuti ugyanazok művelték. Két évvel ezelőtt, ugyanígy nyáron jöttek a tolvajok. Sajnos az embe­rek tudják, mikor nem tartózkodom otthon, mert a rajongóimat mindig tájékoztatom a közösségi oldalaimon, hogy mikor merre járok, hol koncertezem éppen. Sokszor a hírnév együtt jár ezzel az átokkal" – dühöngött az énekes.

A nyomozásra való tekintettel Jolly többet nem kívánt elárulni az ügyről, azóta azonban még jobban védi a családját: amikor feleségével, Suzyval dolgoznak, a kislányukra rokonok és biztonsági emberek vigyáznak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?