LELKIZŐ

Rengeteget bántották a külseje miatt legújabb sztárunkat

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz A Dalt megnyerő Freddie jelenleg az ország egyik legnépszerûbb embere, miközben néhány éve még mindenki utálta. Õ is saját magát.
  • Szerző: The_M

Ha valaki az elmúlt egy-két évben látta először Freddie-t, azaz Fehérvári Gábor Alfrédet, az valószínűleg el sem tudja képzelni róla, hogy nem egy Adonisz-testű popsztárnak született. Pedig az a Freddie, aki a színpadon van, semmiben sem hasonlít arra, aki fiatalabb korában volt.

Tiniként ugyanis jellegtelennek és csúnyának látta magát, és a környezete mindent meg is tett érte, hogy ez ne változzon. Rengeteget gúnyolták és bántották a külseje miatt.

"A középiskola első három évében a mosdóba sem voltam hajlandó kimenni, nehogy találkozzak valakivel. Reggel beültem a leghátsó padba, tanítás után pedig rohantam haza. Magamba fordultam" - mesélte élete legnehezebb időszakáról A Dal idei győztese.

Ez az időszak rendkívül mély sebeket okozott neki, amik máig nem múltak el teljesen.

Összességében tán sokkal több bajom volt magammal, mint másoknak velem.

"Azóta is cipelem az akkoriban fölszedett csendességet, és bár már rend van bennem és körülöttem, még ma is szinte kórosan elutasítom, ha valaki a külsőmet dicséri. Az ilyet még mindig képtelen vagyok a helyén kezelni" - mondta Freddie a Story magazinnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?