LELKIZŐ

Rémes karácsony, válságba került a magyar énekesnő kapcsolata

Élete legrosszabb karácsonyán van túl a szaxofonos-énekesnő, akit épp szenteste zavart haza a szerelme. Most Ausztriába utaznak, hogy mindent átbeszéljenek.
  • Szerző: Doris

Nehéz időszakon megy keresztül Marcellina, aki 2018-ban ismerte meg a kedvesét, egy közértben futottak össze. Bár a szaxofonos-énekesnő először visszautasította a férfi közeledését, aztán mégis berobbant a szerelem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az elmúlt pár hónap azonban nagyon stresszes volt mindkettejük számára. Marcellina éjt nappallá téve készíti TV-műsorát, és ez a kapcsolatukra is rányomta a bélyegét. Olyannyira, hogy szenteste kedvese bedobta a törölközőt!

„Karácsony este 8-kor – sajnos előbb nem tudtam, mert még dolgoztam -átmentem a páromhoz. Nem nyitott ajtót, nem engedett be a házba, csak telefonon közölte, hogy menjek karácsonyozni, ahova akarok! Nem tudom leírni, mit éreztem. A karácsony egyébként is nehéz időszak számomra, mert ekkor távozott tőlünk édesapám. Így az ő sírjánál töltöttem egy jó órát csendben, hogy energiát gyűjtsek és három napot teljesen elvonultan átgondolkozzam! Sajnos a rajongók számára készített kis videóm aktuálissá vált „az ajándék egyedül, te lennél a fa alatt”. Igen, egyedül voltam a fa alatt„- mesélte a -nak Marcellina, aki bízik benne, hogy kedvesével helyre tudják hozni a dolgukat.

Erre most Ausztriában lesz lehetőségük, ahová már korábban lefoglaltak egy háromnapos utazást. Úgy döntöttek, hogy a rosszul sikerült karácsony ellenére elmennek és megpróbálják rendezni a nézeteltéréseket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?