LELKIZŐ

Remény és összeomlás, előkerült Diana hercegnő megrázó hangfelvétele

A nyomasztó titkokat rejtő kazettából könyv születik a tragikus balesetben elhunyt hercegnő halálának 20. évfordulójára.
  • Szerző: Doris

A kívülállók számára az 1997-ben elhunyt Diana hercegnő élete maga volt a királyi pompa és a csillogás. Károly herceggel között házasságát pedig a legtöbbnek tündérmesébe illőnek vélték. Ám a látszat csalt...

A britek által istennőként tisztelt hercegnő vergődött kapcsolatában, amikor pedig 1991-ben kiderült, hogy Károly újra összejött volt szerelmével, Camillával, Diana teljesen összeomlott. Ekkor döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza azokat a titkos hangfelvételeket, amelyeket csak magának rögzített, és amelyben őszintén beszélt Károlyról és a kapcsolatukról.

Diana egy írónak, Andrew Mortonnak juttatta el a felvételt, egyetlen feltétellel: soha nem derülhet ki, hogy köze van az elsöprő sikert aratott botránykönyvhöz.

Halálának 20. évfordulójára most újra előszedték a felvételeket, hogy kéziratokkal kiegészítve egy újabb könyv szülessen a felejthetetlen hercegnő életéről.

Néhány részlet már felkerült a DailyMail-re is, így könnyebben megérthetjük, min ment keresztül a tragikus sorsú Lady Di, aki még csak 16 éves volt, amikor először találkozott Károllyal.

"Az otthonunkban látogatott meg minket, első ránézésre azt gondoltam, istenem, milyen egy szomorú ember. A kutyájával, egy hatalmas labradorral jött. Nővérem, Sarah teljesen odáig volt Károlyért, végig körülötte legyeskedett, én pedig azt gondoltam, ez a furcsa arcú férfi biztos gyűlöli, hogy flörtölnek vele"

- kezdte a visszaemlékezést Diana, aki akkoriban komoly súlyproblémákkal és kisebbségi komplexusokkal küzdött. Károly később többször is találkozott Sarah-val, így aztán mindenki meglepődött, amikor 30. születésnapjára Dianát is meghívta és felkérte táncolni. Ott kezdődött minden.

A többi már történelem, ám a többórás felvételekből minden kiderül arról, hogy vált rémálommá a mesébe illően induló szerelem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?