LELKIZŐ

Rémálommá vált a magyar hírességek a nyaralása Thaiföldön

Rosszul végződött Dobó Ágiék thaiföldi nyaralása, miután kisebbik fia, Nataniel itthon csúnyán belázasodott, majd malária gyanújával két napra kórházba került. De nem ők az egyetlenek, akiknek az álomnyaralása hamar rémálommá vált Thaiföldön. Cikkünkben összeszedtük az elmúlt évek legrosszabbul sikerült utazásait.
  • Szerző: Ripost

Dobó Ági

A 2010-es Miss World Hungary győztese szörnyű napokon van túl, miután többhetes thaiföldi nyaralása után a két és fél éves kisfia maláriagyanúval került kórházba. Natanielen szörnyű csípések is voltak, ezért két napig bent tartották a gyermekosztályon.

"Két nap virrasztás után hazaengedtek minket, mert nem volt indokolt, hogy maradjunk. Viszont, ha újra lázasodik, egy napon belül újra vért kell venni, mert a malária egy éven belül barmikor jelentkezhet" - fogalmazott a közösségi oldalán az édesanya.

Sas József

A nyolcvanéves humorista néhány nappal ezelőtt, a thaiföldi nyaralásán lett rosszul, állapota pedig olyannyira leromlott, hogy egy ottani kórházba került.

Sas nem először járt az egzotikus országban: ő és a felesége évek óta visszatérő vendégei a turistaparadicsomnak, így jól ismerték a környéket. Rossz állapota miatt kockázatos volt, de végül egy légi betegszállításra szakosodott különgép hazahozta a humoristát, akit két nappal később a felesége is követett. Az asszony elmondta, férjére hosszabb gyógyulási folyamat vár.

Kefir

Az énekes régóta minden év elején Thaiföldre utazik kikapcsolódni, saját nyaralója is van. Jól ismeri a környéket és az ottani kultúrát, egy évvel ezelőtt mégis komoly bajba keveredett: bérelt motorjával egy rendőrőrs előtt robbantak le.

A helyi zsaruk észrevették a sztár elektromos cigarettáját, ami ott tiltott tárgynak számít, ezért őrizetbe vették őt. Kefir végül 280 ezer forintnak megfelelő bírság ellenében szabadult.

A részleteket olvasd el a %% napilap szerdai számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?