LELKIZŐ

Pokoli függőségéről vallott Csonka Pici: meglepő, amit mond

Nem kezeltetem magam, sőt, leszokni sem fogok, mégis sokkolt, amikor rájöttem, hogy függő vagyok, vallja Csonka András.
  • Szerző: Ripost

– Megrémültem, amikor megnéztem egy alkalmazásban, mennyit használom a telefonomat egy nap. Átlagosan napi hét órát, de volt, hogy ennél többet is. Sokkolt, hogy az  időm majdnem felét a telefonommal töltöm – kezdte  Pici. – Mennyi mindenről maradok le az életben...

A népszerű színész nemrégiben pokoli napokat élt át, míg javították a készülékét.

– Borzasztó volt. Állandóan kerestem a zsebemben, rossz érzés volt, hogy nincs ott. Akkor döbbentem rá, hogy telefonfüggő vagyok. Persze, nem kezeltetem magam, sőt, leszokni sem fogok, de próbálok odafigyelni arra, hogy kevesebbet használjam. Bár ez elég nehéz, mivel az egész világ a telefonban van. Emlékszem még, mennyire más volt az élet, amikor nyáron álltam a Balatonon, a postán a telefonfülke előtt, szorongattam a húszast, és vártam, hogy hívjam anyukámat – emlékezett vissza Csonka.

Manapság nemcsak a tájékozottság miatt kell az internet, a hírességek esetében a közösségi oldalak használata szinte elengedhetetlen.

A viccet félretéve, 15 éve az iWiW-et is rendszeresen használtam, sok ismerősöm volt. Amikor édesanyám meghalt, sok erőt kaptam a közösségi oldalon, még számomra teljesen idegenektől is, és ez a mai napig így van. Lehet, van összefüggés aközött, hogy vágyom a szeretetet és az ismertséget, és hogy ennyit netezek. Csak azért mondjak le ennyi mindenről, mert ötven elmúltam? És akkor mit csináljak, ássam el magam? Hát, biztosan nem – mondta mosolyogva a színész a Blikknek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?