LELKIZŐ

Kitálalt az énekes: ezért szakított fiatal szerelmével

Peter Srámeket nagyon megviselte az elválás, de reméli, egyszer újra egymás útjába sodorja őket az élet.
  • Szerző: RIPOST

Másfél év után szakított kedvesével Peter Srámek. Bár eleinte úgy tűnt, hatalmas a szerelem kettejük között, végül az összeköltözés rengeteg bonyodalmat hozott a kapcsolatukba, és inkább úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Az énekes nagyon sajnálja, hogy így alakult, hiszen komoly terveik voltak, mindketten fiatalon szerettek volna családot alapítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: RIPOST

„Örülök is, meg nem is. Egyrészt kissé megkönnyebbültem, mert az utolsó egy hónapban már csak egymás idejét húztuk, másrészt nagyon sajnálom, mert sok szép dolgot éltünk meg közösen. A problémák azonban egy év után, az összeköltözést követően kezdődtek” – kezdte a Borsnak az énekes, aki szerint leginkább az vezetett a szakításhoz, hogy Adrienn nem nézte jó szemmel, hogy Srámeknek a munka volt az első.

„Ő nem tudta igazán tolerálni, hogy a munkámból adódóan kevesebbet vagyok otthon, mint amennyit szerettem volna. Sokat stúdióztam, nem tudtunk elég időt tölteni egymással. Ő arra vágyott, hogy sokat utazzunk, de ez nem tudott megvalósulni. Nem akart, és nem tudott osztozni rajtam a rajongókkal, én pedig kissé hiányoltam a gondoskodást” – fogalmazott Srámek, majd hozzátette: nincs elzárkózva attól, hogy később újra kezdjék a kapcsolatukat, hiszen még mindig szeretik egymást.

„Ő most fél évre Ausztráliába költözött. Ki tudja, mi lesz, ha hazajön? Még az is lehet, hogy újra egymásra találunk, hisz szeretjük egymást. Nem lehet tudni, mit hoz a jövő. Néhány éve például még azt sem gondoltam volna, hogy Magyarországon kezdek új életet” – mondta Srámek.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?