LELKIZŐ

Pert indít édesanyja balesete miatt a TV2 sztárja

Nem hagyja annyiban Kefir, hogy édesanyja 15 métert zuhant a siófoki könyvtárban, most bírósághoz fordul az ismert zenész.

Ahogy a %% is megírta, borzalmas balesetet szenvedett Kefir édesanyja: lezuhant a siófoki könyvtár lépcsőjén, a 68 éves hölgy agya két oldalt bevérzett, koponyája betört, bordáit és a lábát is megütötte. A TV2 sztárjának édesanyja azóta memóriazavarral küzd, mozgáskoordinációs problémái vannak, és tőle szokatlanul sokszor feszült. A zenész úgy érzi, lépnie kell az ügyben.

Már akkor feljelentést kellett volna tennünk, de nem ez volt az első dolgunk. Pert indítunk, nem lehet, hogy valaki leesik egy lépcsőről, amit csúszásgátlóval kellett volna ellátni. Hosszú időn keresztül senki sem segített

- elevenítette fel a történteket a Blikknek az ismert énekes, aki úgy tudja, hogy a szemközti bankból szaladt át édesanyjához egy idegen, amikor meglátta, hogy a földön hever.

A könyvtárban – ahol jól ismerik őt – azt is letagadták, hogy ott járt. Nevetséges, látható a pecsét a dátummal a füzetében

– magyarázta Kefir, aki még nem tudja, mekkora kártérítést követelnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?